Haberler

Sağıroğlu: "Ak Parti'nin Bayrağını En Yükseğe Dikeceğiz"

Yomra Belediye Başkanı, Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, dün akşam Ak Parti Yomra Gençlik Kolları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yomra Belediye Başkanı, Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, dün akşam Ak Parti Yomra Gençlik Kolları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yomra ilçesinde bir restoranda verilen yemeğe, İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, parti yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda misafir katıldı. Başkan Sağıroğlu yaptığı konuşmada, "Kimseye mahcup olmamak için Yomra'da Ak Partinin bayrağını en yüksek tepeye dikmek için sizlerle birlikte el ele kol kola mücadele edeceğiz" dedi.

10 yıldır belediye başkanlık görevini sürdürdüğünü anımsatan Başkan Sağıroğlu, şunları söyledi: "Bu 10 yıl içerisinde bize göre ilçemizin bütün sorunlarını çözdük. Ancak bunlarla sınırlı kalmamamız gerekiyor. Şuan Yomra, Trabzon'un parlayan yıldızı. Nasıl Ankara'nın Çankaya'sı varsa Trabzon'un da Yomra'sı var. Şuan göze çarpmasa da devlet yatırımlarımızın birçoğu ilçemize geldi. Bu yatırımların etrafını sosyal donatı projeleriyle donatmamamız lazım. Bu projeleri hayata geçirmek için iktidar desteği şart."

Yomra'da yüzde 80 oy alacaklarını anlatan Sağıroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Hem büyükşehirde hem de ilçede almak hedefindeyiz. Bunda iddialı ve azimliyiz. Bu oy oranıyla birlikte ilçemizi şaha kaldırırız. Bu nedenle seçimlerde sizlerden de ful destek istiyorum. Birlikte el ele gönül gönüle vererek gece gündüz demeden çalışırsak bu hedefe ulaşmamız zor olmaz." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sağıroğlu Ak Parti Trabzon Yomra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title