Haberler

Sagir İsrail Bayrağı Yaktı

Sakarya Adalet Girişimi, İsrail’in Kudüs ve Gazze’de artan saldırılarını protesto etmek için bir basın açıklaması yaptı.

Sakarya Adalet Girişimi, İsrail'in Kudüs ve Gazze'de artan saldırılarını protesto etmek için bir basın açıklaması yaptı.

AKM önünde yapılan ve SAGİR adına basın açıklamasını okuyan Muharrem Demircan, " Mübarek Ramazan ayına kavuşmuş olmanın sevinci, bir kez daha hüzne bulandı. Siyonist işgal altındaki Kudüs ve abluka altındaki Gazze, İsrail'in son terörist saldırılarıyla zor günler yaşıyor. 20 gün önce kaçırıldığı iddia edilen üç Yahudi yerleşimcinin öldürülmüş olarak bulunmasıyla birlikte işgal ordusu, geleneksel zorbalığına hız verdi. Yerleşimcilerin kimler tarafından kaçırıldığı ve öldürüldüğü bilinmiyor. Lakin işgal güçleri, ilk andan itibaren bunu bir bahaneye çevirerek Filistin halkına yönelik zulüm politikalarını peş peşe uygulamaya başladı. Son üç haftada 600'den fazla Filistinli sebepsiz yere gözaltına alındı. Şüpheli diye aranan evler yakıldı, yıkıldı. Tarım arazileri talan edildi. Gazze'ye düzenlenen yoğun hava saldırısında onlarca insan yaralandı, bir o kadarı da evsiz kaldı. Daha acısı ise Kudüs'te 15 yaşındaki Muhammed Ebu Hudayr'ın üç Siyonist yerleşimci tarafından kaçırılıp, öldürülmesi oldu. Sabah namazına giderken Şa'fat Camisi'nin önünden kaçırılan Muhammed'in öldürülmeden önce çok fena şekilde işkenceye uğradığı ve daha sonra yakıldığı anlaşıldı. Şunu iyi görmeliyiz ki her şeyi İsrail'in güvenliğine endekslemiş uluslararası toplum için, bu coğrafyada birbirine düşürdüğü halklardan kaç milyonun insanın öldüğünün hiçbir önemi yok. Yeter ki, küresel emperyalizmin bu ileri karakolu ayakta kalsın. Yeter ki, bölgeyi ateşe veren politikaların taşeronluğunu yapan siyonist rejim yıkılmasın. Bunun için her yanımızda savaş var, kargaşa var, mezhepçilik fitnesi var.Siyonist düşman her ne yaparsa yapsın, Filistin halkının direniş etrafında kenetlenerek hepimize verdiği mesaj ise açık ve net bir olursak, hiç kimsenin gücü bizi korkutmaya yetmez. Tek bir yumruk gibi olursak, ne tehditler ne de bombalar bizi yıldırabilir. Birlikte direnirsek, kurtuluş elbet yakındır. Sakarya Adalet Girişimi olarak, Filistin halkının bu mesajını selamlıyoruz. Dünyanın direnen tüm halklarının yanında olduğumuzu bir kez daha paylaşıyoruz. ve bir kez daha vurgulamak istiyoruz ki Kudüs'ün özgürlüğü, ümmetin özgürlüğüdür. Siyonist işgal sürdükçe bölgemizden acının, fitnenin ve gözyaşının eksik kalmayacaktır. Mescid-i Aksa'da yedisinden yetmişine her etnik gruptan, her mezhepten Müslümanlar, kardeşçe ve özgürce secdeye gitmeden, ne Ortadoğu'ya ne de dünyaya barış ve esenlik gelebilir" dedi. Basın açıklamasının ardından SAGİR İsrail Bayrağı yakarak yaşananları protesto ettiler. Basın açıklamasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya İsrail Gazze Kudüs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (1)

emekçi Ali:

sen onun bayrağını yakarsan, oda senin bayrağını yakar.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title