Haberler

Sağanak Yağış Kayseri'de Hayatı Olumsuz Etkiledi

Kayseri'de yarım saat süreyle etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

Kayseri'de yarım saat süreyle etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

Sağanak yağış nedeniyle il merkezindeki bazı yerleşim yerlerindeki binaların bodrum katlarını su basarken, yollarda biriken sel suları sürücülere zor anlar yaşattı. Melikgazi ilçesi Eskişehir Bağları Danışmentgazi Mahallesi'nde rögar kapaklarının sel sularının getirdiği molozlarla tıkanması sonucu yollarda su birikintisi oluştu. Biriken su, evlerin alt katlarını ve kömürlükleri bastı. Evlerine giren suyu kovalarla boşaltmaya çalışan vatandaşın yardımına itfaiye ekipleri yetişti ve motorlarla suyu tahliye etti.

Bu arada, Talas Bulvarı'nın üniversite mevkisindeki alt geçidin altında biriken yağmur suyu içinde kalan araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Bazı araçlar, su birikintisinin içinde kalırken, bazı vatandaşlar da araçlarını iterek birikintiden kurtarmaya çalıştı. Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, ağaçların ve bina saçaklarının altına saklanırken, birçok vatandaş da koşarak sığınacak bir yer aradı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, güneşli havanın hafta sonuna kadar devam edeceğini hava sıcaklığının ise 31 ve 33 derece arasında seyredeceğini bildirdi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title