Haberler

Safvet Koleji'nde Yıl Sonu Gecesi

Bursa’nın İnegöl ilçesine, Özel Nilüfer Safvet Koleji 1. sınıf öğrencileri, yıl sonu gecesinde hünerlerini sergiledi.

Bursa'nın İnegöl ilçesine, Özel Nilüfer Safvet Koleji 1. sınıf öğrencileri, yıl sonu gecesinde hünerlerini sergiledi.

2014-2015 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılırken, Özel Nilüfer Safvet Koleji 1. sınıf öğrencileri yıl sonu gecesi düzenledi. Geceye öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi. FEM Dershanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İsmail Göbül, öğrencinin okul hayatında başarılı olmasında 1. sınıfta aldığı eğitimin çok önemli yeri olduğunu belirterek, "Biz okul olarak öğrencilerimize eğitim verirken sosyal yönlerinin geliştirecek çeşitli faaliyetler düzenlemekteyiz. Öğrencilerimiz bu tür organizasyonlarla fedakarlık, hoşgörü, yardımlaşma ve birbirleriyle uyum ruhunu kazanıyorlar" dedi.

Konuşmaların ardından program şiirler, İngilizce gösterileri ve mesleklerle devam etti. Öğrenciler sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları programda performanslarıyla göz doldurdu. Program öğrencilerin folklor oyunları, Türk büyükleri, jimnastik, mesleklerin tanıtımı ve slayt gösterileri ve ardından sınıf korosunun okuduğu türkülerle sona erdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title