Haberler

Safranbolu'da Dağ Bisikleti Yarışması

Safranbolu Belediyesi, Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclisinin paydaşlığı ve Çekmeköy Belediyesi işbirliği ile pazar günü Türkiye genelinden 130 dağ bisikletçisinin katılımıyla yarışma yapılacak.

Safranbolu Belediyesi, Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclisinin paydaşlığı ve Çekmeköy Belediyesi işbirliği ile pazar günü Türkiye genelinden 130 dağ bisikletçisinin katılımıyla yarışma yapılacak.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konuyla ilgili olarak düzenledikleri basın toplantısında proje ile ilgili olarak bilgi verdiler. Toplantıda konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Belediyesi olarak dağ bisikleti yarışmaları 4 yıldır Türkiye'nin farklı yerlerinde yaptıklarını ifade etti. Kendi ilçelerinde üç etaplı olarak bu yarışmayı düzenlediklerini söyleyen Poyraz, 4. etabını Safranbolu da yapacaklarını belirterek, "Bu yarışmamamızı ilçemiz dışında ilk olarak Mardin daha sonra da Ürgüp'te yaptık. Yarışmamızın finali olan 4. etabı burada yapacağız. Bu yarışmayı İstanbul dışında yapmamızdaki kültürü ile öne çıkan şehirlerde yarışmayı düzenleyerek doğaya ve kültür özelliklerine dikkat çekmek istiyoruz. Bu yarışma Safranbolu adına bir fırsattır. Doğanın ve kültürü bir arada barındıran bir yarışma organizasyon ediyoruz. Desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, pazar günü saat 10.00'da Cinci Hanının arkasından başlayacak olan yarışmanın 4 bin 500 metrelik bir parkur da olacağını ve mesafeyi yarışçıların 4 kere turlayacaklarını belirterek, "Yarışmaya tüm Karabük ve Safranbolulu halkını davet ediyorum" dedi.

Başkan Aksoy, Safranbolu'da yılın önemli bölümünün sosyal etkinliklerle geçtiğini ifade ederken, "Bu etkinliklerin neredeyse tümünde

Safranbolu Belediyesinin katkısı vardır. Yine Safranbolu Belediyesi olarak spora son yıllarda çok büyük destek veriyoruz. Yarışmada yer alacak sporculara başarılar diliyorum" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Aksoy Safranbolu Çekmeköy Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title