Haberler

Safranbolu'da Altyapı Çalışmaları

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, ilçe genelinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emek Mahallesinde parka tamiri ve Bağlarbaşı Mahallesinde de asfalt çalışması yaptıklarını söyledi.

Diğer mahallelerde de taş duvar kaldırım ve peyzaj çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Aksoy, "Safranbolu'ya hizmetin en güzelini ve en iyisini vermek için çalışıyoruz. Bunun için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Halkımıza iyi hizmet verebilmek için kalifiyeli elemanları bünyemizde bulundurmaya çalışıyoruz. Araç parkımızı da bu ölçüde genişlettik. Mahallelerimizdeki sorunların çözümü için çalışmalarımız sürüyor. " dedi.

Asfalt çalışmalarının düzenli şekilde devam ettiğini vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:

"Asfalt serme çalışmasına başladıktan sonra birçok mahallemizde bozuk olan yolları yaptık. Asfalt çalışmasının yanında bazı bölgelerde yolda oluşan bozulmaları yama yaparak düzelttik. Yine yerleşim yeri olan bölgelerde yollar açtık. Buraların asfaltlama çalışmalarına başladık. Asfalt çalışmasının yanında taş duvar örme, granit taş, kaldırım, peyzaj, refüj çalışmaları, kanalizasyon, su şebekesi ve restorasyon gibi çalışmaları da yapıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Necdet Aksoy Bağlarbaşı Safranbolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title