Haberler

Safranbolu Belediyesine Tkb'den "Özendirme Ödülü"

Tarihi Kentler Birliğince (TKB) Muallimler Birliği binasının rekonstrüksiyonu dolayısıyla Safranbolu Belediyesine "özendirme ödülü" verildi.

Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazetecilere, 1322'de yapıldığı değerlendirilen, cumhuriyet döneminden sonra "Çınar Sineması" olarak kullanılan ve 1970'te bir bölümü yıkılan binayı orijinaline uygun inşa ettiklerini, bazı bölümlerinin de restorasyonunu tamamlayarak kültür merkezi olarak kullandıklarını söyledi.

TKB'nin 14 yıldır düzenlediği "Özendirme Yarışması"nın ödül töreninin Antalya YAPEX Restorasyon Fuarı'nda yapıldığını belirten Aksoy, şunları kaydetti:

"Bu ödül töreninde belediyemize Muallimler Birliğinin rekonstrüksiyonu için özendirme ödülü verildi. Bu ödül Safranbolu halkına verildi. Başarılı çalışmalar nedeniyle dünyanın her bölgesinden ilçemize ödüller geliyor ve bu, bizi daha çok çalışmaya sevk ediyor. Öncelikle 6 yıldır 'gece gündüz' demeden Safranbolu için özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma, ödülü bizlere layık görenlere, bizlerden destek ve dualarını esirgemeyen Safranbolu halkına yürekten teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Necdet Aksoy Safranbolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title