Haberler

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'a Ziyaret

Karabük Bartınlılar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Demir ve yönetimi, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Karabük Bartınlılar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Demir ve yönetimi, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Aksoy, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karabük'ün, Bartın, Kastamonu, Çankırı, Bolu ve Erzurum'dan gelen vatandaşların yaşadığı iyi bir Türkiye özeti olduğunu ifade eden Aksoy, şunları söyledi:

"Bu iyi bir kaynaşma, iyi bir kompozisyon. Güzel işlerde yarışırsak ahengimiz artar, zaten bu güzel ahenk Karabük'te mevcut. Daha da artarak iyilik yarışmasına devam edeceğimize inanıyorum. Bizler Safranbolu Belediyesi olarak bölgemize faydalı olan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye devam ediyoruz. Amaç ortak bölgemizin tanıtımı ve daha çok hizmet. Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve yeni yönetim kurluna teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

Demir ise yeni yönetimin yapılan kongreyle belirlendiğini belirtti.

Kongrenin ardından ziyaretlere başladıklarını vurgulayan demir, şöyle konuştu:

"Dernek olarak Karabük'ü elimizden geldiğince tanıtmaya gayret ediyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber aktif bir çalışma içindeyiz, bizleri kabul ettiği ve geçmişte verdiği ve yeni dönemde vereceği destekler için şimdiden teşekkür ederiz."

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Hakkı Demir Necdet Aksoy Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title