Haberler

Safkanlar "Yürüyen Köşk" İçin Koşacak

Yalova Belediyesi, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) işbirliği ile kentin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen "Yürüyen Köşk" at yarışı, İstanbul Veliefendi Hipodromunda koşulacak.

Yalova Belediyesi, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) işbirliği ile kentin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen "Yürüyen Köşk" at yarışı, İstanbul Veliefendi Hipodromunda koşulacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyük Önder Atatürk'ün ağaç sevgisi ve çevre bilincinin sembolü niteliğindeki Yürüyen Köşk'ü Yalova'nın markası yapmak ve ulusal platformlarda tanıtmak amacıyla TJK ile işbirliğine gidildiği belirtildi.

Bu kapsamda İstanbul Veliefendi Hipodromunda Yürüyen Köşk Koşusu düzenlenmesine karar verildiği aktarılan açıklamada, 10 safkanın 2 bin metrelik kum pistte yarışacağı bildirildi.

Açıklamada, "Kum (sentetik) pistte, 2 bin metrelik koşuya, 10 safkan katılacak. 70 bin TL birincilik ikramiyeli koşuda, Büyük Ağa, Ryan Arel, Curtalaro, Çelebi Cihan, The World is Yours, Iron Clad, Blue Power, Özbayhan, Katsuya ve Paix isimli 3+ yaş İngiliz atları yarışacak." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Vefa Salman da Yürüyen Köşk adına bu yıl ilk defa düzenlenecek koşunun, 11 Kasım Cuma günü saat 19.00'da Veliefendi Hipodromu'nda TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri ile çevre belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirileceğini kaydetti.

Yarış için 11 Kasım Cuma günü saat 13.00'te belediye önünden araç kaldırılacağı da kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Jokey Kulübü İstanbul Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title