Haberler

Başkan Adayı Saffet Sancaklı'dan Kocaeli'de Gövde Gösterisi

Güncelleme:

Eski futbolcu ve MHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Saffet Sancaklı, yüzlerce partiliyle yürüyerek İzmit'te gövde gösterisi yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Saffet Sancaklı, bugün yüzlerce partili ile yürüyerek İzmit'te gövde gösterisi yaptı. Kocaelispor'da uzun süre yeşil siyahlı formayı giyen eski milli futbolculardan MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı ilk olarak Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne ugradı. Burada partili tarafından karşılanan Sancaklı daha sonra İzmit'e yaklaşık 200 araçlık konvoyla geçiş yaptı. Saffet Sancaklı Merkez Bankası önünde de yaklaşık 500'ü bulan partili ve mehter takımı ile karşılandı. Kendisine MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP İl ve ilçe belediye başkan adayları ile kadın kolları ve ülkü ocağı yöneticileri ile çok sayıda partilili eşlik etti. Yürüyüş yolu boyunca Sancaklı ve partililer Sabancı Kültür Merkezi'ne kadar yürüdü.Yürüyüş boyunca Saffet Sancaklı'ya sürücüler korna çalarak kaldırımdaki esnaf ve vatandaşlar da alkışlarıyla destek çıktı. Partililer de Bozkurt gelecek ihanet bitecek, İzmit'in çocuğu Saffet Sancaklı şeklinde sloganlar attı. Sabancı Kültür Merkezi'ndeki toplantının ardından Sancaklı saat 15.00 da Kocaelispor- Van maçını izleyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Saffet Sancaklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title