Haberler

Saffet Sancaklı, 1 Kasım Seçimlerinde de Seçildi

Güncelleme:

Eski futbolcu Saffet Sancaklı, 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de milletvekili seçildi. Sancaklı, eski milli sporcular içerisinde Meclis'e giren tek isim olarak dikkat çekti.

Oynadığı futbolla bir döneme damga vuran ve üç büyüklerde forma giyen eski milli golcü Saffet Sancaklı, 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de milletvekili seçildi. Saffet Sancaklı, eski milli sporcular içerisinde Meclis'e giren tek isim olarak dikkat çekti.

3 BÜYÜKLERDE OYNADI

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yanı sıra birçok kulübün formasını terleten eski futbolcu Saffet Sancaklı, MHP'nin Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı olarak 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 1 Kasım 2015 milletvekili genel seçimlerinde de milletvekili seçildi.

YİNE MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ

MHP'nin Kocaeli milletvekili adayı olarak 1. sırada gösterdiği Saffet Sancaklı, 7 Haziran seçimlerinde milletvekili olarak seçilmişti. Kocaeli'de sandıkların büyük çoğunluğu açılırken, Sancaklı'nın 1 Kasım seçimlerinde de milletvekili olarak seçildiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Saffet Sancaklı Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

ÖNCE VATAN:

HAKAN ŞÜKÜR GİBİ OYUNU HDP YE VERMİŞ DEĞİL YA

29
5
yanıtYanıtla
UsluogluuMobil-IOS:

AKP itleri sayfaya yorum yapmasın defolsun

13
18
yanıtYanıtla
sensin:

hangi yüzle yorum yazmasın diyorsun git sende tavuk besle evinde insanda biraz utanma olur

yanıt14
yanıt10
AlpayMobil-IOS:

Tam bir şaban

11
20
yanıtYanıtla
mhp:

babana neden öyle diyorsun alpay

yanıt14
yanıt4
MALATYALI:

NEYSEKİ SAFFET SANCAKLI HAKAN ŞÜKÜR GİBİ NANKÖRLÜK YAPAN PARALEL ÇETELERDEN DEĞİL. . .

20
5
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Al bir simsar daha, hala MHP''ye oy veriyorsunuz. . aklınıza şaşayım.

8
14
yanıtYanıtla
Gerçeğin Sesi:

MHP niye çuvalladı diye felesefe yapanlara duyurulur; Devlet Bahçeli haşmetmeabları, Meral Akşener, Sinan Oğan gibi kendisine rakip olabilecek önemli insanları partiden atıp, Saffet Sancaklı gibi, birikimi ideolojisi olmayan tek meziyeti topa iyi tekme atmak olan kişileri partide tuttuğu için parti kan kaybediyor!

13
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

piskivete devam :)

15
5
yanıtYanıtla
TC:

işin sonuna bakmak lazım 4 yıl sonunda neler olacak diye . umarım bu gunleri aramayız. Hayırlısı olsun vatanımız için , Milletimiz için , türkiyemiz için.

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title