Haberler

Saffet Aslan Öğrencilerle Buluştu

Melikşah Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mahmut Özdevecioğlu, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü Öğretim Üyesi Shatlyk Amanov ve öğrenciler, İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Aslan ile...

İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Aslan Melikşahlı öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi

Melikşah Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Özdevecioğlu, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü Öğretim Üyesi Shatlyk Amanov ve öğrenciler, İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Aslan ile birlikte Hisarcık İdeal Garden Restoran'ta söyleşi gerçekleştirdi.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Saffet Aslan, "Bizim yarınlarımız sizlersiniz. Ülkemiz ve yarınlarımız için her şey sizlere emanet. Sizler ne kadar şuurlu ve idealist olursanız geleceği o kadar emin ellere teslim etmiş olacağız." dedi.

Şimdiki gibi bir ortamda hayata başlamadıklarını belirten Aslan, "Bizim zamanımızda sınırlı şartlar, İmkansızlıklar ve birazda kargaşa vardı. Bugün daha iyi durumlarda çalışıyoruz. Bizim zamanımızda eğitim imkanı da yoktu ben şahsen ortaokul dahi okuyamadım" dedi.

Başarısının sırrını "Yapılan işi çok özümsemek ve yaptığınız işi sevmektir" olarak tanımlayan Aslan, "Sevdiğiniz işi yapmaya başlamak ve onu dürüstçe götürmek lazım. Dürüst olursanız manevi desteği de arkanıza alırsınız. Dürüstlük, her platformda en büyük hiledir. Dürüstlük size insanların teveccühünü kazandırır" dedi.

"Siz şimdi neyin eğitimini alacağınızı biliyorsunuz" diyen Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Seçtiniz ama ilerde farklılaşan yolda çok istediğiniz yöne doğru gitmeniz onu severek yapıyor olmanız başarınızı arttırır. Birde çok samimi olup istiyor olun başarıyı elde edeceksiniz. Bunu başarmak için ne kadar kaliteli eğitim alırsanız o kadar iyi olur. Bu eğitimi şimdi tam alma zamanı vakit geçirmeyin. Üniversite olarak büyük bir avantajınız var: Ahlak çok önemli ve aldığınız teorik bilgiden daha da önemlisi ahlaktır." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melikşah Üniversitesi İpek Mobilya Hisarcık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title