Haberler

Şafak Vakti Uyuşturucu Operasyonu 45 Gözaltı (3) - Yeniden

Bolu merkezli 7 ilde polis ekipleri tarafından şafak vakti düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 45 kişi gözaltına alındı.

Bolu merkezli 7  ilde polis ekipleri tarafından şafak vakti düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 45 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şafak vakti Bolu ile birlikte Düzce, Sakarya, Kocaeli, Zonguldak, İstanbul ve Ankara'da da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Bolu'nun Gerede İlçesi'nde yaklaşık 180 polisin katıldığı operasyonda adresleri tespit edilen şüphelilerin ev ve işyerlerine baskınlar yapılarak arama yapıldı.

Polis ekipleri 60 kişilik listeden öğle saatlerine kadar 45 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında Geredeli yerel sanatçı Ramazan Çelik'in kardeşi K.Ç. de bulunuyor.

Polisin ev ve işyerlerinde yaptığı aramalarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

- Haberimizi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bolu 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title