Haberler

Sadıku'ya Doğum Günü Sürprizi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nun Kosavalı futbolcusu Loret Sadiku 24. yaşını geride bırakırken, Hollanda kampında hazırlanan sürpriz doğum günü pastasını kesti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kosavalı futbolcusu Loret Sadiku 24. yaşını geride bırakırken, Hollanda kampında hazırlanan sürpriz doğum günü pastasını kesti.

Kamp yaptıkları otelde hazırlanan pastayı arkadaşlarının alkışları arasında kesen Sadiku, bu yıl daha iyi performans sergilemek istediğini söyledi. Teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından kutlanan Sadiku'ya pastadan ilk lokmayı, yardımcı antrenör Serkan Damla yedirdi.

Geçen yıl genellikle ön liberoda görev yapan Loret Sadiku, Servet'in takımdan ayrılması ile yeni sezonda stoper mevkiinde oynayacak. Teknik direktör Mesut Bakkal, Sadiku'nun her yönden iyi bir sporcu olduğunu belirterek, bu yıl ondan daha fazla randıman alacaklarına inandıklarını söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin İdmanyurdu Loret Sadiku Hollanda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title