Haberler

Sadettin Saran'dan sünnet şöleni -

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Kırıkkale'de 300 çocuğu sünnet ettirdi.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Atatürk Parkı'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Saran'a geleneksel hale getirdiği Sünnet Şöleni için teşekkür etti.

Saran'ın memleketine, ülkesine bağlı, sosyal sorumluluklar üstlenen değerli bir iş adamı olduğunu dile getiren Kolat, "Saran, 2014-2015 eğitim öğretim yılında ilkokula başlayan öğrencilerin tamamına spor çantası hediye edecek. Yine 23 Nisan'da başarılı ancak maddi olanakları zayıf öğrencileri her yıl İstanbul'a götürüp gezdirmektedir" dedi.

İş adamı Saran da bugün kadar düzenlediği 14 şenlikte 6 bin çocuğu sünnet ettirmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Memleketi Kırıkkale için bir şeyler yapmayı çok sevdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Burası benim memleketim, toprağım. Allah kısmet ederse, sağlık el verdikçe sürekli bir şeyler yapmaya çalışacağım. Eylül ayında Keskin'e bir spor salonu daha açacağız. Okulların başlamasıyla 3 bin çocuğa spora teşvik için spor eşyaları vereceğiz. Yardımlarım devam edecek."

- Galatasaray'ın final maçına çıkmama kararı

Bir gazetecinin Saran'a, "Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, Beko Basketbol Ligi'nin play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile yapacakları son maça çıkmayacaklarını açıklaması" ile ilgili düşüncesini sorması üzerine, bu durumdan bir taraftar olarak, bir sporcu olarak çok kaygı duyduğunu ifade etti.

Maça çıkmama kararının çok rahatsız edici bir durum olduğunun altını çizen Saran, şunları kaydetti:

"Bir derbi maçının oynanmamasını yurt dışına anlatamayız, sadece yurt dışına değil hiçbir yerde anlatamayız bu durumu. Çok ağır şeyler söyleniyor. Bunlar çok üzücü. Bir an önce Türkiye Basketbol Federasyonu'nun, Gençlik ve Spor Bakanlığıyla beraber, bir sağduyu ortamı yaratması lazım. Bu maçın oynanmaması kabul edilebilir bir şey değil. Takımın çekilmesi gibi bir şey düşünülemez. Bu durumun çözülmesi lazım. Bu ortamı da yaratacak olan Basketbol Federasyonu'dur. Son derece üzücü ve vahim bir durum."

- "Fenerbahçe'nin emrindeyim"

Saran, "gelecekte Fenerbahçe başkanlığına adaylığı düşünüp düşünmediğine" ilişkin bir soruya, "Şu anda yakın gündemde öyle bir durum yok. Ama ben Fenerbahçe'nin emrindeyim. Bunu her fırsatta söylüyorum. Kısmet, zaman içerisinde göreceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Saran çocuklara futbol topu dağıtarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca şölene katılan çocuklar ve aileleri yerel oyun havalarıyla eğlenceli dakikalar geçirdi.

Sünnet Şöleni'ne katılan sanatçı Sinan Akçıl, hayranlarına imza dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Saadettin Saran Ali Kolat Kırıkkale 23 Nisan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title