Haberler

ŞANDER'den Karaköprü Belediye Başkanı Çiftçi'ye Ziyaret

Güncelleme:

ŞANDER yönetim kurulu başkanı Mahmut Nimetoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) yönetim kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü nedeniyle kente gelen Ankara Şanlıurfalılar Derneği yönetim kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu Karaköprü Belediyesi'ne gelerek Başkan Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler. Dernek Başkanı Nimetoğlu, Başkan Çiftçi'nin görevi boyunca her zaman başarılı çalışmalara imza attığını, Karaköprü'ye çok güzel hizmetler getirdiğini ve pozitif biri olduğunu dile getirDİ. Nimetoğlu, "Aslında iki bayramı bir arada yaşıyoruz. Hem Şanlıurfa'nın kurtuluş bayramı hem de Başkan Çiftçi'nin tekrardan seçilmesi bizler için iki bayramdır" dedi.

Nimetoğlu, Başkan Çiftçi'ye makamında bir sürpriz yaparak Ankara'da bulunan Şanlıurfa'lılar ve Dernek yönetiminin yönetim kurulu tarafından Başkan Çiftçi'yi 2013 yılının en iyi Belediye Başkanı seçtiklerini belirterek 2014 Mayıs ayında yapılacak törenle ödülün takdim edileceğini belirtti.

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, gerçekleşen anlamlı ziyaretten dolayı Başkan Nimetoğlu'na ve yönetim kuruluna teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi ve tekrardan Şanlıurfa'nın Kurtuluşunu kutladı. Ankara'daki tüm Şanlıurfalılara selam ve saygılarını gönderdiğini söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Karaköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title