Haberler

Sadef'ten Çamaş'a Davetiye

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş’ı ‘Samsun Tanıtım Günleri’ne davet etti.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş'ı 'Samsun Tanıtım Günleri'ne davet etti.

İstanbul'da 9'uncusu yapılacak olan 'Samsun Tanıtım Günleri' için bütün belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşları tek tek gezen SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş'ın bugünkü durağı Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, SADEF tarafından 9'uncusu düzenlenen 'Samsun Tanıtım Günleri' etkinliğine katılacaklarını belirterek, etkinlikte Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Valiliği'nin de stant açacaklarını belirtti. Çamaş ayrıca Samsun'daki 17 ilçenin de etkinlikte olacağını, 17 ilçeye ait turizm tanıtımlarının da yapılacağını söyledi.

Ziyarette ayrıca SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman'da hazır bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Çamaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title