Haberler

Sadef 10. Yıl Şölenine Hazır

Samsun Dernekler Federasyonu’nun (SADEF) Yüksek İstişare Toplantısı yoğun katılımla İstanbul’da gerçekleştirildi.

Samsun Dernekler Federasyonu'nun (SADEF) Yüksek İstişare Toplantısı yoğun katılımla İstanbul'da gerçekleştirildi.

İstanbul Fatih Damak Pide Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, KASTOB Genel Başkanı Hasan Ekşi, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, eski Samsunspor Başkanı ve iş adamı Sezgin Gümüş, eski Samsunspor futbolcusu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, eski futbolculardan Semih Yuvakuran, Hasan Vezir, Murat Şimşek, SADEF dernek ve federasyonu başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

SADEF'in Yüksek İstişare Toplantısı'nın ana gündem maddesi olan 21 Şubat 2014 tarihinde Kağıthane Yahya Kemal Kapalı Spor Salonu'nda saat 19.00'da yapılacak olan SADEF 10. Yıl Kutlaması Büyük Samsun Şöleni hakkında görüş ve düşüncelerini paylaşan istişare heyeti, programın SADEF'e yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için yapılması gereken çalışmaları masaya yatırdı.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren SADEF Başkanı Yıldıray Baş, şölen için gerekli bütün faaliyetleri masaya yatırarak herhangi bir aksaklığa mahal vermeyeceklerini ve bu konuda da herkese görevler düştüğünü kaydetti.

Baş, "SADEF'in şölenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da dahil olmak üzere Samsun'un 17 ilçe belediye başkanları, siyasetçiler, bürokratlar, iş adamları katılacak. Ayrıca şölene Tanju Çolak ve arabesk müziğin sevilen sanatçısı Samsunlu Orhan Gencebay onur konuğu olarak katılacak olup, gecede Samsunlu sanatçılar ve Burcu Güneş konser verecek" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gaziosmanpaşa Tanju Çolak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title