Haberler

Sadece ormanı değil, kedi yavrularını da kurtardılar -

Ezine ilçesinde, bir karganın, elektrik tellerine kısa devre yaptırması sonucu çıkan arazi yangınını söndürmeye gelen ekipler, alevlerin ormana sıçramasını önledi.

Ezine ilçesinde, bir karganın, elektrik tellerine kısa devre yaptırması sonucu çıkan arazi yangınını söndürmeye gelen ekipler, alevlerin ormana sıçramasını önledi. Ekipler, son anda fark ettikleri 3 kedi yavrusunu da yanmaktan kurtardı.

Bölgede, 1 hektarlık tarım arazisinin zarar gördüğü yangını söndüren ekipler, soğutma çalışmaları sırasında yangın alanında kedi yavrularının bulunduğunu fark etti.

Ayvacık ve Ezine Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli ekipler çalılık alana saklanmış olan yavruları yanmaktan son anda kurtarıp güvenli bölgeye götürdü.

Bunun ardından yavru kedilerin annesi olduğu tahmin edilen diğer kedi, 3 yavruyu alıp başka bir yuvaya taşıdı.

Ekipler yavruları yangından kurtardıkları için mutlu olduklarını belirterek, hem ormanı hem de yavruları kurtarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ezine Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title