Haberler

Sadece 1 Dakika Yaşayabilen Bebek: Walter Joshua Fretz

Güncelleme:

19 haftalıkken doğan Walter Joshua Fretz, sadece bir dakika hayata tutunabildi.

Erkek bebek Walter Joshua Fretz, 19. haftasında doğdu ve sadece bir kaç dakika hayatta kalabildi.



"HÜCRE İNSAN WALTER"

"Hücre insan" Walter Joshua, rahim içinde çırpındı fakat hayata tutunamadı. Ultrasonlarda gördüğümüz kadar küçük olan ve 19 haftalık doğan Walter, bir hata sonucu bu kaderi yaşamadı.



HERKES İÇİN YIKICI BİR KAYIP OLDU

Küçük bebeğin ölü bedeni ailesine teslim edildi. Sadece ailesi için değil, haberi alan herkes için yıkıcı bir kayıp oldu.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bebek Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

MEHMED DİYARBAKIR:

.. YARABBİM çok ama çok büyüksün... HAMD Ü SENA ŞÜKÜR YA RAB.. İMANLI OLARAK HUZURUNA ÇIKMAYI NASİBEYLE. TÜM İSLAM COĞRAFYALARINDA MAZLUM KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE..BİZLERİ BİR SEBEBLE ORALARA GİTMEYİ NASİBEYLE.. KARDEŞLERİMİZ CAN VERİYOR... AMA SENİN BAYRAMIN DA FARZ YA RABBİM...YA RABBİM TÜM ANADOLU HALKINI BU GÜZEL GÜNÜN SUYU HÜRMETİNE KIYAMETE KADAR SULH İÇİNDE KENET İÇİNDE EYLE.. İÇİMİZDEKİ KÖTÜLERİ DEFEYLE ARAMIZDAN.. ÖNCE MÜSLÜMANIZ.. SADECE MÜSLÜMANIZ.. NE ALİ NE VELİYİZ.. KULLARINIZ SADECE YA RABB. YARABB SADECE SENİN DİNİNDE HAK VAR HUKUK VAR ŞEREF GİBİ TÜM GÜZEL KAVRAMLAR VAR. ŞÜKÜR Kİ MÜSLÜMANIZ.. İSLAMA BULAŞMIŞ TÜM SAHTE MÜSLÜMANLARI MÜNAFIKLARI SÖZDE DİNİMİZİ KARALAMAYA ÇALIŞAN MÜSLÜMAN KILIKLI KAFİRLERİ REZİL RÜSVA ZELİL EYLE YA RAB... YA RAB YOLUNDAN ŞAŞIRTMA BİZLERİ... AMİN.. YURDUMDAKİ BÜTÜN KARDEŞLERİMİN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM.. ÖNCE VE SADECE MÜSLÜMANIZ.. ALLAH IM MAKAMINDA BİR HİÇİZ.. AMİN

72
4
yanıtYanıtla
hasan:

içimi karartınız bu sahur vaktı

2
47
yanıtYanıtla
90turk:

Annesinin elindeki minik insan. Resimlerine bakarken dalıp gidiyor insan. Söylenecek çok şey var aslında. Hayat bir mucize ve bizlere sunulmuş bir ödül. Kıymetini bilemediğimiz sürece zehir ediyoruz birbirimize hayatı...

24
1
yanıtYanıtla
YORUMSUZ:

((((((((((

23
2
yanıtYanıtla
MELISA 58:

Cok tatli, Allah ne sekil insan yaratiyor bakin, bebek cok kucuk ama maalesef öldu ..

16
2
yanıtYanıtla
vatansever80:

CENNET KUŞU DUR O ŞİMDİ

8
1
yanıtYanıtla
yani:

Hiç kimse doğarken Müslüman Yahudi hıristiyan olmuyo o küçücük bebek. insanlar dinini kendi seçer. o bi melek zaten. onun ne günahı olabilirki bütün çocuklar melektir. insanlar büyüdükçe şeytanlaşır onun için küçücük bi bebek güahsız zaten cennet kuşudur o.

5
4
yanıtYanıtla
Nur:

Melek..

5
0
yanıtYanıtla
samira:

melek oldu o simdi

4
0
yanıtYanıtla
32.gun:

Allah rahmet eylesin. Melek oldu.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title