Haberler

Sadakataşı Derneği Muş ve Tokat'taki Köy Okullarını Unutmadı!

Güncelleme:

Dünyanın çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine el uzatan Sadakataşı Derneği Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerini de unutmadı.

Her yıl kış mevsiminde kış kampanyasıyla Suriye, Filistin, Lübnan ve Türkiye'deki sığınmacılara yardım ulaştıran Sadakataşı Derneği bu yıl da"Kardan adam olur battaniye olmaz!" sloganıyla kış kampanyası çalışmalarına devam ediyor. Özellikle kış mevsiminin yaşam şartlarını daha da zorlaştırdığı illerden biri olan Muş'ta ve Tokat ilinin Almus ilçesinde tespit edilen okullarda yardım çalışması gerçekleştirildi.

Muş Merkeze bağlı Karaköprü ve Serinova köy okullarında ve Tokat'ın Almus ilçesinde Kış Kampanyası kapsamında yardım çalışması yapan Sadakataşı Derneği öğrencilere atkı, bere, eldiven, mont, çorap, kazak, bot ve kırtasiye malzemelerinden oluşan kış giyim paketi hediye etti. Organizasyonlarda dağıtımlara Tokat'ta Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Almus Kaymakamı Cengiz Nayman, Almus İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Yıldız ve Sadakataşı Derneği Yönetim kurulu üyesi Av. Faruk Şenel eşlik etti. Muş'ta ise Muş İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Sadakataşı dağıtım ekibine eşlik etti. Kampanyadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, Sadakataşı Derneği ve bağışçılarına teşekkürlerini iletti.

Bu dağıtımlar esnasında sanal gerçeklik cihazıyla film izleme tecrübesi yaşayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.
Kış kampanyası çalışmalarına katkıda bulunmak için 0216 614 04 61 dernek merkezi irtibat numarası üzerinden iletişime geçebilir ya da bagis.sadakatasi.org.tr web adresinden bağışlarınızı ulaştırabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Almus Tokat Muş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title