Haberler

Sadaka Kutusu Hırsızlığı Kamerada

Sadaka kutusu hırsızlığı kameradaİSTANBUL - Sultanbeyli'de bir işyerine giren hırsızın sadaka kutusunu çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Sadaka kutusu hırsızlığı kamerada

İSTANBUL - Sultanbeyli'de bir işyerine giren hırsızın sadaka kutusunu çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Sultanbeyli Yavuz Selim Mahallesi Antalya Caddesinde geçtiğimiz ay meydana geldi. Sabah saatlerinde işyerinin önüne gelen genç bir şahıs dükkana girerek kimsenin olmadığı bir anda sadaka kutusunu çaldı. Hırsızın sadaka kutusunu çaldığı o anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde genç hırsızın dükkanının önüne geldiği görülüyor. Ardından dükkana giren hırsız etrafı kolaçan ediyor. Kimsenin kendisini fark etmediğini düşünen hırsız sadaka kutusunu alıyor. Fakat o anda bir şeylerden tedirgin olan hırsız sadaka kutusunu yerine bırakıp dükkanın içinde müşteri gibi dolanmaya başlıyor. Bir süre sonra kimsenin kendisiyle ilgilenmediğinden emin olan hırsız sadaka kutusunu alarak kayıplara karışıyor.

(Cİ- ÖY-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Sultanbeyli Antalya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title