Haberler

Saçlarını Çıkaran Şampuanın En İyi Pazarlamacısı Oldu

Güncelleme:

Ankara Ostim'de LTS Teknoloji Grup bünyesinde faaliyet gösteren GeoMASS Trikoloji AR-GE Laboratuvarı'na götürdüğü minik öğrencilerle birlikte kendisine hediye edilen şampuanı deneyen ulaştırma görevlisi Kadir Sayın, 3 ay gibi kısa bir sürede saçlarının çıktığını fark edince ürünü pazarlamaya başladı ve satış konusunda firmanın mevcut pazarlama personelini geçme başarısı elde etti.

Başkent'te 23 Nisan etkinlikleri kapsamında GeoMASS Trikoloji AR-GE Laboratuvarı'nın kapılarını minik öğrencilere açan LTS Teknoloji Grup'a çocukları bir okul adına ulaştırma görevini üstlenen Kadir Sayın (65), yaptığı bu seferin yaşamındaki en önemli sorunlardan birine çare olduğunu bildirdi. Etkinlik sonrası öğrenci ve öğretmenlerle birlikte kendisine de hediye edilen şampuanı kullanması üzerine başının hiç saç olmayan bölgelerinde hızla kıllar çıkmaya başladığını fark eden Sayın, "Üstelik kıllar kalın ve dik şekilde çıkıyordu. Kullanmaya devam ettim, her geçen hafta kıl sayısında artış olduğunu gözlemledim. Eşe dosta herkese bu ürünü anlatıyorum. Onlar, bendeki mucizeyi görünce Revox şampuanları satın alıyorlar. Ben de çantamdan bu ürünü hiç eksik etmiyorum. Sorunlarının çözüme kavuştuğunu görmek beni bu ürünü pazarlamaya daha fazla yönlendiriyor" dedi.

Tamamen bitkisel özlerle üretilen Revox şampuanlardan geri dönüşlerin kendilerini de oldukça mutlu ettiğini anlatan LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, "Kadir ağabey fahri çalışmasına karşın kısa sürede satış ekibinin en iyisi olmayı başardı. Üstelik yaptığı gönüllü satışlarla ekibimizin satış başarısının üzerinde bir başarı elde etti. Emeklerimizin karşılığını bu şekilde görmek ve ürünlerimizden duyulan memnuniyet bizleri de son derece mutlu ediyor" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title