Haberler

Sacit Aslan'dan Serdar Ortaç'a Eleştiri

Güncelleme:

Cine5 ekranlarında Cenk Eren'in sunduğu Çarşamba gecelerinin renkli programı "Sırada Ne Var Gece"ye magazin dünyasının önemli ismi Sacit Aslan, şarkıcı-oyuncu Nazan Şoray ve modacı Barbaros Şansal konuk oldu.

" Sibel Can'a, ağzında kalemle şarkıları söylettiler"

Barbaros Şansal, Nazan Şoray ve Sacit Aslan eski gazino günlerinde yaşadıklarını ve anılarını canlı yayında paylaştı. Cenk Eren ve konukları gazino döneminin kapandığı son günlerle ilgili konuşurken, Barbaros Şansal'ın "Son assolist Sibel Can'dır." sözüne itiraz eden Aslan, Petek Dinçöz'ün de Sibel Can'dan sonra son dönemde Maksim'de assolist olarak sahneye çıktığını anlatarak "Sibel Can gazinoda bir seneye yakın oryantal olarak çalıştı. Gazinoların bitme noktasına gelmesinin sebeplerini konuşuyoruz. Maksimde son dönemde "Bu iş benimle başladı, benimle biter" deyip sekreterleri oryantal yapıp, oryantalleri assolist yaparsanız batmanın da önüne geçemezsiniz. Aralarından biri sıyrıldı. Sibel Can'ın diksiyonu kötüydü. Ağzına kalem koyarak okuttular şarkıları. Büyük destekler ve promosyonlarla devam etti. Sesi yok demiyorum. Türkiye'de sesi çok güzel olan insanlar var. Mühim olan ses değildi o tarihlerde sadece. Emek verip on beş sene sonra en yüksek mertebeye sahneye gelirsin, seni bir yerden tepeden inme getiriyorlarsa orada başka şeyler vardır, görmezden gelemezsin. Ben yaşadığım sürece de görmezden gelemezler." dedi.

"Serdar Ortaç iyi bestekâr olabilir ama iyi bir şarkıcı değil"

"Pop Star" yarışması hakkındaki düşüncelerini de programda paylaşan Sacit Aslan "Ben o yarışmanın içinde kendime göre yanlış gördüklerimi de yazıyorum. Orada belki format gereği bazı abartı şeyler oluyor. Elbette ki görsel bir iş ama bazen hamur su kaldırmıyor. Söyleyince üzülüyor ama Türkiye ve dünyada çok önemli bestekârlar var ama her bestekâr güzel icracıdır diyemeyiz. İcracılar bestekârlık yapar da her bestekâr icracı olamaz. Ses çok önemli. Serdar Ortaç, çok önemli bir bestekâr olabilirsin ama sen icracı değilsin. Oradaki yarışmacılar sana "Hocam" diye hitap edemez." diyen Aslan, sözlerine "Arkadaşlar bu lafları alıyor ve kendilerini bir anda orada görüyorlar. Demet kontrollü bir kadın o öyle almıyor ama diğeri gün geçtikçe arttırarak yürümeye başladı. Bazı tabirleri var, müzikle uğraşan birisin, nasıl söylersin anlamıyorum. Bir de o yarışmaya görsel bakımdan doğru dürüst bir kıyafetle çık. Demet Akalın, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay şıkır şıkır." diyerek Serdar Ortaç'ı eleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barbaros Şansal Serdar Ortaç Nazan Şoray Sibel Can Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title