Haberler

Sabri Sarıoğlu, Yeni Sözleşmeyle Paul Pogba'dan Fazla Kazanacak

Güncelleme:

Galatasaray'da gündem Sabri Sarıoğlu... Sarı-Kırmızılı yönetimin, tecrübeli futbolcu ile yaptığı yeni sözleşme adeta bomba etkisi yarattı. Sabri'ye yapılan zam, taraftarların çok büyük tepkisini çekerken, futbol kamuoyunu da tek kelimeyle altüst etti.

Abdurrahim Albayrak'ın girişimleriyle affedilen Sabri'nin kazancı 1.1 milyon dolardı (3 milyon lira). Fakat yapılan yeni sözleşmeye göre 31 yaşındaki futbolcu yeni sezonda 1.6 milyon Euro (4.8 milyon lira) ücret alacak. Ayrıca Sabri, 15 maç oynarsa 300 bin lira, 30 maç oynarsa 300 bin lira daha kazanacak. Yeni maç başı ücreti de 45 bin liraya çıkmış durumda. Yani Sabri yeni sezonda 30 maçta forma giyerse kazancı 6.8 milyon lira (2.2 milyon Euro) olacak.

POGBA'DAN ÇOK KAZANIYOR

Sabri'nin yeni sözleşmesi sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da ses getirecek cinsten... Şu anda transfer borsasının gözdesi olan Paul Pogba'nın Juventus'tan aldığı ücret 1.7 milyon Euro yani 5.1 milyon lira. Fakat Sabri'den daha az kazanan Fransız yıldıza 80 milyon Euro değer biçiliyor. Sabri ile aynı bölgede oynayan R.Madrid'li dani Carvahal 1.1 milyon Euro, A.Madrid'li Juanfran ise 1.2 milyon Euro alıyor.

"2 FERRARI ALIRSIN"

Sabri ile yapılan yeni sözleşme sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Taraftarlar, milli futbolcunun eşi Yağmur'a aldığı Ferrari marka arabaya göndermede bulunarak, "Artık bu paraya 1 değil, 2 Ferrari alırsın" ifadesini kullandı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar ayrıca Sabri'nin "Ben Galatasaray çocuğuyum" lafına da büyük tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Paul Pogba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (39)

SerhatMobil-IOS:

Reyiz cinconun tacıdır, daha fazlasını hak etmiştir....

2
10
yanıtYanıtla
aydo:

adam maca cikip cati catir oynuyo aglayin siz aglayin iki kupali takimin oyuncusu reis. . . . . . .

2
7
yanıtYanıtla
07 AHMET:

GERÇEKTEN BU PARALAR BU OYUNCUYA VERİLİYORMU. GALATASARYLI OLMAK O PARAYI HAK ETMEZ YAZIKTIR

9
0
yanıtYanıtla
Adanalı Tampon RacimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu paranın detayı araştırılsın...GS yönetimi gerçekten bu parayı verdiyse yazıklar olsun...Bir Fenerbahçeli olarak üzüldüm...Bu adam Hamza hoca olmasaydı altyapıda çalışmalara devam ediyor olacaktı...Rüya görse Sabri bu paralara transfer olacağını emin olun inanmazdı...ARAŞTIRILSIN VE ÜSTÜNE GİDİLSİN...

6
2
yanıtYanıtla
hakanamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Haram olsun hakkı olmayıpta alanlara harçlıklarla bilet alıyoruz yönetimin yaptığına bak istifa etsinler

8
0
yanıtYanıtla
07 AHMET:

ACABA BU PARALARIN KAYNAGI NEREDEN BİRDE SAYIN TANMAN SENDE FOTBOLDAN GELDİN SABRİ GİBİ OYUNCU ANCAK 2, LİG DE OYNAR

8
0
yanıtYanıtla
Faruk BerbermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Birakin versinler koymaz g6

3
4
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bos adamlara parayi ver....ondan sona borc cok de...hadi sabriyi anladik...aydini ne yapacan kardesim..adamciliga son vermeden bu gs den cacik olmaz..bakmayin bu sene sampiyonluguna...aydin kactane maca cikti...hic hesap ettinizmi

5
2
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Azizli fener kumeye

4
3
yanıtYanıtla
EMRE SAĞLAM:

yazık ya bu paralar kolay kazanılmıyor. bizler aylık 2000 tl ile geçinmeye çalışalım bunun 500 tl si ile forma maç bileti alalım sonra nasıl geçinelim. onlar için önemli değil.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title