Haberler

Sabri Sarıoğlu'ndan Maaş Yorumu: Rakam Konuşmak Bize Yakışmaz

Güncelleme:

Galatasaray'dan yılda 4.8 milyon TL kazanacağı yeni sözleşmeyi imzalayan Sabri Sarıoğlu, "Pazarlık yapmadım. Rakam konuşmak bize yakışmaz." dedi.

Galatasaray'da sözleşmesi uzatılan Sabri Sarıoğlu'nun ücreti tartışma konusu oldu. Tecrübeli futbolcu, konuyla ilgili NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Sabri, "Yönetim ile ne rakam ile ilgili ne de sözleşmemin süresi ile ilgili herhangi bir pazarlık yapmadım. İnsanlar benim rakam konuştuğumu sanıyor fakat böyle bir şey yok, ben Galatasaray'da büyüdüm ve rakam konuşmak bize yakışmaz" dedi.

3 YILLIK İMZA ATMAK İSTERDİM

Galatasaray kulübünün kendisi ile ilgili önerdiği ücreti kabul ettiğini belirten deneyimli futbolcu, "Transfer görüşmemizde herhangi bir pazarlık olmadı. Eğer pazarlık imkanı olsaydı 3 yıllık direkt imza atmak isterdim" ifadelerini kullandı.

Sabri Sarıoğlu, özellikle sosyal medyada yıllık ücreti konusunda verilen tepkiler ile ilgili de, "Herkes istediği şeyi düşünmekte özgür. Ben neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum, bu konunun uzamasına da gerek yok" dedi.

4.8 MİLYON TL KAZANACAK

Sarı kırmızılı yönetim, Sabri Sarıoğlu ile ilgili KAP'a yaptığı açıklamada, 1+! yıllık sözleşme imzalandığını ve deneyimli futbolcunun yıllık 4 milyon 800 bin TL sabit ücret alacağını belirtmişti. Sabri'nin maç başı ücreti ise 45 bin TL olarak açıklanmıştı. Sabri Sarıoğlu'nun sözleşme uzatma opsiyonu ise 15 maçta ilk 11'de oynaması veya 20 maçta fiilen forma giymesi durumunda 1 yıl daha uzayacak şekilde belirlenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

SABRİ''SİZ GS TARAFTARI:

ZATEN PARAYI DUYUNCA DİLİNİ YUTMUŞ ONDAN KONUŞAMAMIŞ :) HAYAL BİLE ETMEDİĞİ ZAMMI ALMIŞIN DAHA BİDE OTURUP PAZARLIK MI YAPACAKSIN SANA 1 MİLYON VERSELER YİNE BİŞEY DİYEMEZDİN EDERİN O KADAR BİLE DEĞİL ARTIK DÜŞ GS NİN YAKASINDAN. FB DE SELÇUK ŞAHİN BİZ DE DE SABRİ TÜRK FUTBOLUNUN GELİŞMEME NEDENLERİ :)

5
0
yanıtYanıtla
MHPMobil-IOS:

Bu sene Sabri sayesinde şampiyonluk olduk helal olsun reis sana yakışır

0
4
yanıtYanıtla
almanci:

Insaf be, bu neyin parasi arkadas. inanin almanyadan Kralini alirsiniz . ben bir G. S. li olaraktan cok acidim bu paraya inanin. ama sabrinin sucu degil, cüneyt tanmanin sucu bu, sabriye 500 bin desen yine oynardi. simdi sen sabriye bu parayi verirsen, yarin cikar chedjouda zam ister digerleride. gidis hat iyi degil . birde hamza hoca diyorki: transfer yapamasak bile , bu takimla sampiyonlar liginde biryere geliriz. nereye gelirsin hamza hocam. seni seviyordum ama , biraz dogrulari konus.

3
0
yanıtYanıtla
serhat:

ben yılda değil ömür boyunca bu kadar para kazansam sülalemi kurtarırım.

2
0
yanıtYanıtla
usta:

böyle kalaslarda parayı buluyorsa messinin ronaldonun fiyatına paha biçilemez

2
0
yanıtYanıtla
siirtli:

bende galatasaraylıyım bana da verin. 5 istemiyorum 1 de yeter :)))

1
0
yanıtYanıtla
ZAZA:

5 DEĞL 15 MİLYON GENE HAK EDİYOR ONUN KANADINA GELEN 14 OYUN CU VAR EBOUE HARİÇ HİÇBİRİ İSTENLENİ VEREMEDİ

0
1
yanıtYanıtla
ne alakamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adam bedavadan trilyonları götürüyor sende kendini tesseli etmeye çalış

1
0
yanıtYanıtla
realite:

2 yıl taraftar boykotu gelmeli, yemişim maçı felan biz enayiler decoder alsın(70-80 tl), maçlara gitsin 100 tl. . . sıradan cahil futbolcular yıllık 5 milyon tl kazansın, böyle adaletli sistemmi olur. . . vatanı mı kurtarıyorlar kimse maça gitmezse belki . . herekes çeki düen veriri. . yerli 1 futbolcuya möaksimum verilebilecek en fazla para 1-2 milyondur oda saysan 5 i geçmemeli. . sabriler selçuk şahinler yıllık 1-1. 5 milyon euroye yani 5 milyona imza atıyorsa . enayilik taraftardadır. . benceboykot zamanı.

0
0
yanıtYanıtla
gerceklermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yazik verilen bu paralara ..o kadar genc oyuncu varki bu paranin .ceyrehine bile sahada aslan kesilirler..yazikkkkk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title