Haberler

Sabri Sarıoğlu, 13. Hocayı Gönderdi! Rekora Koşuyor

Güncelleme:

Galatasaray'da 12 yıldır forma giyen tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu, bu dönemde 13 farklı teknik direktör ile çalıştı. Sabri, 17 farklı hocayla çalışan Zanetti'yi takip ediyor.

Galatasaray'da 12 yıldır forma giyen tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu, bu dönemde 13 farklı teknik direktör ile çalıştı. Sarı-kırmızılı takımda dün başkan Dursun Özbek'in teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından başarılı teknik adam ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz sezonda 3 kupa birden kazanarak tarihe geçen deneyimli çalıştırıcı ile Umut Bulut'un sözleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamaları sebebiyle yolların ayrıldığı bildirildi.

İLK FORMA ŞANSINI FATİH TERİM VERDİ

Galatasaray'ın mevcut kadrosunda en uzun süredir görev yapan isim olan Sabri Sarıoğlu, aralıksız olarak takımda geçirdiği 12 yılda 13 farklı teknik adam ile çalıştı. Futbolculuk kariyerine sarı-kırmızılı takımın altyapısında başlayan deneyimli oyuncuya, A Takım'da ilk kez forma şansını 2002-2003 sezonunda Fatih Terim vermişti. 12 yıldır sarı-kırmızılı formayı terleten Sabri, dün Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasıyla çalıştığı teknik direktörlere de bir yenisini daha ekledi. Hamzaoğlu'nun yerine göreve getirilecek isim Sabri Sarıoğlu'nun çalıştığı 14. teknik adam olacak.

DÜNYA REKORU JAVIER ZANETTI'DE

Sabri Sarıoğlu gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının birinde uzun süreli forma giyen isimler deyince akla gelen ilk futbolcular arasında Javier Zanetti yer alıyor. Talleres ve Banfield kariyerlerinin ardından Javier Zanetti'nin Inter kariyeri başladı. ZaneTti futbolu bırakana kadar Inter forması giyerken, bu formayla tam 19 sezon oynadı. Tecrübeli Arjantinli oyuncu 19 sezonda, Sabri Sarıoğlu'nu geride bırakırken tam 17 farklı teknik adamla çalıştı.

Fatih Terim ve Gheorghe Hagi ile 2'şer dönem çalışan deneyimli oyuncunun sırayla çalıştığı teknik direktörlerin listesi şöyle:

1. Mircea Lucescu

2. Fatih Terim

3. Gheorghe Hagi

4. Eric Gerets

5. Karl-Heinz Feldkamp

6. Cevat Güler

7. Michael Skibbe

8. Bülent Korkmaz

9. Frank Rijkaard

10. Gheorghe Hagi

11. Bülent Ünder

12. Fatih Terim

13. Roberto Mancini

14. Cesare Prandelli

15. Hamza Hamzaoğlu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hamza Hamzaoğlu Sabri Sarıoğlu Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500

Yorumlar (39)

SER:

BU TAKOZU TAKIMDAN GONDERECEK KİMSE YOK MU YAHU

7
15
yanıtYanıtla
Taha:

Niye???? Nesi var??? Vallahi bir fbli olarak seviyorum onu adam ahlakli sadece gücü yettigi kadar oynuyor vuruşlari kötü ama oyun performansi bana göre iyi

yanıt20
yanıt0
AMEDLİ MÜSLÜMAN.:

HDP VE PKK ERMENİ OLUŞUMLARIDIR. MÜSLÜMAN KÜRT HALKIYLA HİÇBİR ALAKASI YOKTUR. YILLARDAN BERİDİR KÜRTLERİ KULLNARAK BİR ERMENİ KADROLAŞMASI İÇERİSİNDELER. BELEDİYLERDE, DERNEKLERDE BUNU SON SÜRATLE YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR. ZATEN AHMAK OLMAZSA HALKIMIZ MİLLETVEKİLİ OLARAK NEKADAR ERMENİYİ SEÇTİĞİNE DE BAKABİLİR. HERŞEY AYAN BEYAN ORTADA. BUKADAR İNSAN MÜSLÜMAN OLDUĞUNU SÖYLEYİP SÖYLEYİP ERMENİLERİ TEMSİLCİ SEÇMELERİ ÇOK VAHİM BİR DURUM. ALLAH BİZLERİ KAFİRLERİN ZALİMLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN.

2
18
yanıtYanıtla
Hakan:

Amedli musluman yazdin diye musluman mı oldun???? Bene ahirette senin musluman olmadigin açiklanırsa ayva yiyeceksin niye bunu diyorum çünkü sahte fetvalar veriyorsun dikkat ett ahirettin basamak basamak mahvoluyor sahtekar olma sen amedlide degilsin turksun sadece fitne cikarmak icin bu yorumlari yaziyorsun niyetin belli zaten

yanıt13
yanıt0
Cahit:

Ben müslüman kürt üm oyumu hdpye verdim amedli bu durumda sende munafıksin otomatik olarak

yanıt7
yanıt2
muslera:

başımıza bela etti fatih terim bunu

12
2
yanıtYanıtla
MORİNYO:

BEKLE BENİ SABRİ GELİYORUM (MORİNYO)

2
12
yanıtYanıtla
MORİNYO - Mourinho:

Morinyo = Mourinho: ilk önce bunu ögren sonra sen gelmeyi iyi düsün

yanıt5
yanıt1
Sabri:

Gelecegin varsa göreceginde vardir (Sabri)

yanıt9
yanıt0
bnt:

aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title