Haberler

Sabri Özel, Kadın Koleksiyonu İle Bahara Hazır

Güncelleme:

Erkek giyimde olduğu kadar, kadın giyimde de birbirinden şık tasarımlarıyla bilinen Sabri Özel, 2013 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu'nda yer alan gömlek çeşitleriyle, kendini özel hissetmek isteyen kadınları bekliyor…

Hafif dokusu ile pantolon, etek gibi giysilerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilen ve kadınların vazgeçilmezi olan trikolar da, Sabri Özel'in ilkbahar sezon ürünleri arasında yer alıyor.

İlkbaharın ipeksi hafifliğini hissedin

İlkbahara girdiğimiz şu günlerde, zarafeti ve klasik kesimleriyle, Sabri Özel'in 2013 ilkbahar koleksiyonunda yer alan birbirinden şık gömlekler, stil sahibi kadınları bekliyor.

Beyaz üzerine, önden iki cepli ve düğme hizasında şeritli desenlerinin yanı sıra, mor gibi birbirinden canlı renk seçeneklerine de sahip olan Sabri Özel kadın gömlekleri, zarafetiyle öne çıkıyor.

Sabri Özel 2013 ilkbahar koleksiyonunda yer alan trikolar ise, önden yırtmaçlı ve siyah kuşaklı tasarımları ile stilini yansıtmak isteyen kadınlara hitap ediyor. Özel günlerde ve gündelik hayatta, pantolon ve eteklerle kombinlenebilen Sabri Özel tunikleri, zamandan ve mekandan bağımsız tasarımlarıyla, kadınların beğenisine sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Sabri Özel Kadın Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title