Haberler

Sabri'nin "Kimse Benden Alamaz" Dediği Aracın Gerçek Sahibi Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun "Kimse benden alamaz" dediği 3 milyon TL'lik Lamborghini'nin gerçek sahibinin Onuralp Mehmet Kurt olduğu ortaya çıktı.

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun "Benim olanı benden kimse alamaz" dediği 3 milyon liralık Lamborghini'nin gerçek sahibi ortaya çıktı.

PLAKASI TAKILDI

Hürriyet'in haberine göre; Sabri Sarıoğlu'nun eşine aldığı haberleriyle gündeme gelen Lamborghini, önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi. Yağmur Sarıoğlu'nun plakasız olarak kullandığı, haftalar sonra plakası takılan Lamborghini'nin, İstanbul Trafik Şube'de Onuralp Mehmet Kurt üzerine kayıtlı olduğu öğrenildi. Kurt, son model otomobiliyle geldiği AVM içindeki Zuma'da kız arkadaşıyla yemek yedikten sonra oradan ayrıldı.

SİGARA KRİZİ YAŞANMIŞTI

Yağmur Sarıoğlu, Lamborghini'yle ilk kez 6 Mart'ta, Beyoğlu'ndaki Tren Pera'ya giderken görüntülenmişti. O gece arkadaşı Kerimcan Durmaz'ın içinde sigara içmesine izin vermesi nedeniyle, galeri sahibinin otomobili geri aldırdığı ileri sürülmüştü.

SABRİ "KİMSE BENDEN ALAMAZ" DEMİŞTİ

Bu haberin gazetelerde çıkmasından iki gün sonra Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur'la Karaköy Mitte çıkışı iddialara yanıt vermiş, "Aracı geri aldırma gibi durum yok. Bu arabanın sahibi benim. Bana ait olanı da kimse benden alamaz" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Hürriyet İstinye Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

MMOM:

Müslüman, sürekli Gusul Abdesti ile dolaş ve her Farz Namazından önce Gamet getir. Namaz abdestiyle dolaşırsan daha eftaldir. Namaz abdesti olmadan dışarı çıkıp yürüme. Mutlaka Namaz abdestli olarak evden dışarı çık.

21
1
yanıtYanıtla
gündem:

insanlik sucu bu , okuma yazmayi bile zor beceren sabri ve yagmurun hayati bu ülkede filmlere konu olur. . diger yanda okumus iki üniversite bitirmis adam asgari ücrete talim.

19
0
yanıtYanıtla
4 YILDIZLI:

SEN NASIL Bİ YARATIKSIN ALLAH BELANI VERSİN DEFOL GS DEN

12
7
yanıtYanıtla
son söz:

Google ''lamborghini aventador'' yazın görün arabanın Ferrari mi Lamborghini ''mi olduğunu. . . .

1
13
yanıtYanıtla
CAKMA MHPLI:

LAN CIMRI NE BASKASIN ARABASIYLA HAVA ATIYON COK BEGENDIYSEN AL KENDINE BI TANE 3 MILYON NEDIR SENIN ICIN

10
1
yanıtYanıtla
mm:

bendede renault broadway var

5
1
yanıtYanıtla
UMUTTTT:

bu insanlara ölüm ne kadar zor geliyor ama biz garibanlar ölelimde kurtulalım diye bekliyoruz

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title