Haberler

Sabri, 6,5 Yıl Sonra Golünü Attı

Güncelleme:

Süper Lig'de hedeften uzaklaşan Galatasaray, Devler Ligi'nden geldiği Kupa 2 serüveninde Lazio'yu konuk etti. 33 bin seyircisi karşısında Sabri Sarıoğlu'nun golüyle öne geçen temsilcimiz, üstünlüğünü koruyamadı ve tur şansını İtalya'ya bıraktı: 1-1.

6,5 YIL SONRA GOLÜNÜ ATTI

Lazio karşısında Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü atarak bu sezon ilk kez skora katkı yapan Sabri Sarıoğlu, Avrupa kupalarında 6,5 yıl sonra yeniden rakip fileleri havalandırdı.

SON GOLÜNÜ İSRAİL EKİBİNE ATMIŞTI

Avrupa'da bir önceki golünü, 2009-2010 sezonunda UEFA Avupa Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Galatasaray'ın, İsrail temsilcisi Maccabi Netanya'yı deplasmanda 4-1 yendiği maçta atan Sabri, 30 Temmuz 2009'da oynanan bu müsabakanın ardından 2 bin 394 gün sonra bir kez daha aynı mutluluğu yaşadı.

"ELENMEYECEK BİR TAKIM DEĞİL"

Maçın ardından konuşan Sabri, "Maça çok iyi ve baskılı baladık ve golü bulduk. Duran toptan gol yedik. İlerleyen dakikalarda gol bulabilirdik ama olmadı. Elenmeyecek bir takım değil Lazio... Rövanş maçında daha iyi mücadele edeceğimize ve takım arkadaşlarımı güveniyorum." dedi.

"DAHA İYİ OLABİLİRDİK"

Pozisyonuyla alakalı değerlendirmelerde bulunan Sabri, "Hocamızın bana verdiği görev sağ açıktı. Araya yapacağım koşularla, Sneijder ve Podolski'yle yer değiştirmeye çalıştık. Fena değildim ama daha iyi olabilirdik. Takım olarak iyi mücadele ettik. Bu azmi ve hırsı devam ettirirsek turu geçeriz." diye konuştu.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Lazio Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

arsi:

reyisin ölüsü bile yeter

11
1
yanıtYanıtla
ufukMobil-ANDROID:

bu gerizekalı adam bile milyonlari goturdu be

5
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınaaaa:

sabriiiiiiiiiiiiiiiii gol atmış başımıza taş yağacak

6
1
yanıtYanıtla
Offff:

Bence kurdo bu

0
6
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Ben O Hocanın yerinde Olsam Takımı sahadan çekerdim.

6
0
yanıtYanıtla
sesli star:

adamsın sabrı seslistar ailesi senı gonulden kutluyor be

4
1
yanıtYanıtla
Karavanacının İntikamı:

Bu golle altı yıl daha idare eder.

3
0
yanıtYanıtla
:

Yalan Haber fatih terim döneminde sabri bi gol atıp tirübünde oğluna sarılmıştı hatırlarsanız çok çok 4 yıl olmuştur. . 6, 5 yıl diyipte adamı aşağılamanıza gerek yok

2
1
yanıtYanıtla
Hüzün...:

Haberdede bahsedildiği gibi, Türkiye liginde değil, Avrupa kupalarında attığı gol 6.5 yıl sonra gerçekleşti.

yanıt1
yanıt1
aslan kral:

selcuk rakibe çalışıyor anlam veremedim zaten zor atağa çıkıyoruz kontra yakaladıgımızdada selçugun sayesinde geriye dönüyoruz ben böyle şey görmedim futbolda sinirden duvara kaç yumruk attım bilmiyorum selcuk gidene kadar maç izlemicem bidaha ! kriz geçirmekten bıktım yeter be abicim rakip seviniyodur selcuga top gelince nefes alıyolar nasıl olsa geri dönücek diye . Her zamn öyle geri pas yan pas oynattırıyor takıma kontraya çıkarken bile geri oynuyor adam tepki almaması çok ilginç

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title