Haberler

Sabiha Gökçen'de Arama İçin Gazinin Protez Bacağı Çıkartıldı

Güncelleme:

Dün Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden gazi Hakan Mutlu, x-rayden geçerken protez bacağının çıkarılması istenince hem şaşırdı hem üzüldü.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden gazi Hakan Mutlu, x-rayden geçerken protez bacağının çıkarılması istenince duruma itiraz etti ama geçmesine izin verilmedi. Durum karşısında çaresiz kalan Mutlu, hem şaşırdı hem üzüldü.

Gazi Mutlu, güvenlik görevlilerine gazi kimliğini gösterse de protez bacağını kutuya koyarak güvenlik noktasından geçebildi.

IRAK'TA BACAĞINI KAYBETTİ

Kuzey Irak'a yönelik 1997'de gerçekleştirilen Çekiç Harekatı'nda tim komutanı olarak görev yapan Hakan Mutlu(43), mayın patlaması sonucu sağ bacağını diz altından kaybetti.

"ÇIKARTIN"

Tedavisinin ardından protez bacak takılan Mutlu, polis olarak görevine devam ediyor. Hakan Mutlu, dün eşiyle birlikte kızını yolcu etmek için Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitti. Arama noktasından geçmek isteyen Mutlu'dan şort giymesine rağmen görevliler, protez bacağını çıkarmasını istedi.

ÇIKARIP KUTUYA KOYDU

Mutlu, gazi kimliğini gösterip duruma itiraz etse de, protezi çıkarmadan geçişine izin verilmedi. Gazi Mutlu, çaresiz protez bacağını çıkarıp bir kutuya koydu ve x-ray'den geçebildi.

"BENİ RENCİDE ETTİLER"

Mutlu, "Yıllardır yurtiçine ve yurtdışına seyahat ediyorum, ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Kızımın ve eşimin yanında beni rencide ettiler." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sabiha Gökçen Hakan Mutlu Irak Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

CCCSARSINTICCC:

ŞEHİDİME KELLE DİYEN HAYİN TAYYİPTEN NE BEKLEYEBİLİRSİNKİ

80
1
yanıtYanıtla
peynir ekmek:

ne tayyibi lan manyak diyen manyak. aklını peynir ekmekle yedin herhalde

yanıt1
yanıt1
TÜRKOGLU:

ARKADASLAR KALBINDEKI PILDE CIKAR DERLERSE AMELIYATCIMI CAGIRACAKLAR ZATEN ONLARIN XRAYDAN GECMESI YASAK BURADADA VATANDASIN BACAGI CIKARTILIR VE KONTROLDEN SONRA DERHAL YERINE TAKILMASINA YARDIMCI OLUNMALIDIR KICIMIZ COK BÜZÜLMÜS KORKUDAN GAZIMIZI BU HALE GETIRTENLER UTANSIN

30
0
yanıtYanıtla
Gölg3lr:

Özel güvenlikleri istemiyorum. Devlet kurumlarında polisler güvenliği sağlamalı. Bi halt olmamamış insanlar işsizlikten, caresizlikten seçtikleri bir iş. Cahil nerede kime nasıl davranacağını bilmeyen en fazla lise mezunları özel güvenlik olabilmek sertifikayı alabilmek için en başta bilmem kac saat eğitim alıyorlar oda sertifikayı alabilmek için uygulama, bilinç sıfır sonrası

21
1
yanıtYanıtla
HÜKÜMET:

ÇALINTI PARALARI GEÇİR, DOLARLARI GEÇİR ALTINLARIGEÇİR GAZİYE TAHAMMÜL EDEME

12
1
yanıtYanıtla
yandaş kardeş:

babacan kardeş çok yandaş gördüm seni. ne içtin? nerelerdesin? hangi gezegende yaşıyon? bu kadar akıcı yazdığına göre tecrübelisin. . . .

yanıt1
yanıt0
Seda_42:

Ohaaaa yani büyük ayıp

10
3
yanıtYanıtla
adem:

arkadaşlar, rutin kontrol. milletvekilleri bile aranabilir. pkk lılar meclise girmedi mi? polis olup vatanını satan şimdi de yurtdışına kaçan yüzlerce polisimiz yok mu? soğan yemeyenin ağzı kokmaz. herkes aranmalıdır. gocunmaya bozulmaya da gerek yok. eğer ülkede asayiş olacaksa bunlara alışalım.

9
3
yanıtYanıtla
Tc:

Hdp li olmasın o güvenlikler gerçi vatan hainleri heryerde. . . şerefsizler. .

6
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Türkiye öyle bir hal aldı ki artık her şey den şüphelenir olduk. .

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title