Haberler

Sabancı Vakfı Eğitim Ödülleri

Sabancı Vakfı tarafından başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla başlatılan Eğitim Ödülleri, Adana Sakıp Sabancı Ortaokulu’ndan ilk üç derece ile mezun olan öğrencilere verildi.

Sabancı Vakfı tarafından başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla başlatılan Eğitim Ödülleri, Adana Sakıp Sabancı Ortaokulu'ndan ilk üç derece ile mezun olan öğrencilere verildi.

Adana Sakıp Sabancı Ortaokulu'nda düzenlenen ödül törenine, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç'ın yanı sıra okul yönetimi, öğrenciler ve veliler katıldı.

2013-2014 eğitim-öğretim yılında okulu en yüksek not ortalamasıyla bitiren Mesut Berkay Akgünler'e birincilik ödülü olarak 25, Sıla Sevgi'ye ikincilik ödülü olarak 15, Hazal Boyacı'ya ise üçüncülük ödülü olarak 10 Cumhuriyet Altını karşılığı Türk Lirası takdim edildi. Öğrenciler ayrıca lise öğrenimleri boyunca Sakıp Sabancı Başarı Bursu almaya hak kazandı.

Sabancı Vakfı Eğitim Programları ve Kalıcı Eserler Sorumlusu Elif Alişoğlu Çankaya, "Sakıp Sabancı'nın eğitim alanındaki başarılara destek olmak amacıyla oluşturduğu Sakıp Sabancı Eğitim Ödülleri 20. yılını doldurdu. Ödül programını 20 yıldır sürdürmekten, Sakıp Sabancı'nın arzu ettiği gibi eğitim ödüllerini devam ettiriyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Adana Sakıp Sabancı Ortaokulu'ndan mezun olan öğrencilerimize, eğitim hayatlarında açacakları yeni sayfalarda başarılar diliyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakıp Sabancı Yüreğir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title