Haberler

Demet Sabancı Çetindoğan'ın Otomobili Kapısının Önünden Çalındı

Güncelleme:

Demet Sabancı Çetindoğan'ın şoförüne teslim ettiği Porsche otomobili, bir Mercedes'ten inip anahtarı üstünde kalan araca binen şahıs tarafından çalındı.

Geçtiğimiz hafta Demet Sabancı Çetindoğan'ın, evinin önünde şoförüne teslim ettiği Porsche otomobili, bir Mercedes'ten inip anahtarı üstünde kalan araca binen bir kişi tarafından çalındı. 800 bin TL'lik araçtan hala iz yok.

YALISININ ÖNÜNDEN ÇALINDI

Sabancı ailesinden Demet Sabancı Çetindoğan'ın 800 bin TL değerindeki Porsche marka otomobili İstanbul Yeniköy'deki yalısının önünden çalındı. Şoförün inip kaputu açtığı sırada, kontak anahtarı üzerinde duran Porsche'yi çalan hırsız bir anda kayıplara karıştı. Amerikan filmlerini aratmayan hırsızlık geçen hafta Yeniköy sahilinde yaşandı. İş hayatının renkli isimlerinden, Hacı Sabancı'nın kızı Demet Sabancı Çetindoğan, yoğun iş temposunun sonunda 34 TC 6399 plakalı porsche marka otomobili ile Yeniköy'deki 185 numaralı yalısına geldi. Otomobilin anahtarını şoföre teslim eden Çetindoğan, hızla yalıya girdi.

ANİDEN ARIZALANDI

Şoför Porsche'yi yalının garajına sokmak için sahilde seyretmeye başladı. Ancak yalıya tam 100 metre mesafede araç arızalandı. Şoförün araçtan inip kaputu açtığı sırada, siyah renkli Mercedes marka otomobilden inen bir kişi hızla Porsche'nin koltuğuna oturup yuvasında olan kontak anahtarını çevirerek kaçtı.

LÜKS OTOMOBİLDEN İZ BULUNAMADI

Hırsız, şoförün arkasından bağırmasına aldırış etmeden yaklaşık 800 bin TL değerindeki Porsche ile kayıplara karıştı. Bir haftadır aranmasına rağmen lüks otomobilden bir iz bulunamadı. Etraftaki tüm güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı.

TÜRKİYE'NİN İLK 100 ZENGİNİ ARASINDA YER ALIYOR

Sabancı ailesinden, Hacı Sabancı'nın kızı Demet Sabancı Çetindoğan, eşi Cengiz Sabancı Çetindoğan'la birlikte 2000'de Demsa Grubu'nu kurarak tekstil ve hazır giyim sektörüne girdi. Dünyaca ünlü birçok markayı, Türk tüketicisine sundu. Türk Forbes'ın Türkiye'nin ilk 100 zengini listesinde 50'nci sıraların başında olan Çetindoğan, 750 milyon dolara yakın bir servetin sahibi. ZTV ve Fashion TV ile medyaya da giren çift, emlakçılıktan kök hücre araştırmalarına kadar çok geniş bir yelpazede çalışıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hacı Sabancı İstanbul Mercedes Porsche Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

OSMANLI 1299:

SOFOR ARABADAN ÇALIŞMIYOR DİYE İNİYOR ; HIRSIZ ÇALIŞTIRIP GİDİYOR , ARIZALI ARABA İLE.. NE ANLARSAN ANLA !!!

12
0
yanıtYanıtla
hülya:

TÜRKİYEYİ SÖMÜREN DEV HOLDİNG VE AİLELERDEN BİRİSİ DAHA DİYENLER VAR.

5
2
yanıtYanıtla
paşa:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınyahu boyle yalan haber olmaz adam kaputu acık adam kaputu acık hemde arızalı arabayı calabiliyorsa bu arabayı haketmiş demektir!

7
0
yanıtYanıtla
robin:

ıyı olmuş haydan gelen huya gıder.

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title