Haberler

Sabancı Ailesi'nden Büyük Miras

Güncelleme:

Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı'nın kızı Demet Sabancı Çetindoğan, MAG Nisan'a verdiği röportajında " En olmadık kriz anlarında bile sakin kalmayı başarabiliyorum. Bu bana ailemin büyük bir mirası olan harika bir gen…" dedi.

"Babamın geni bana en büyük miras."

"Ailem bana her zaman makul ve mantıklı olmanın gerekliliğini hissettirdi. Şımarıklık evimize hiç uğramadı."

"Kadına şiddet bir sorun elbette ama asıl mesele bu toplumun bir şiddet kültürüne sürüklenmiş olmasıdır."

"Çocuklarıma vereceğim en iyi imkan eğitimdir. Kendi yollarını kendileri çizecekler."

Türkiye'de moda ve tekstilin öncüsü olan, başarılarıyla adından söz ettiren Demet Sabancı Çetindoğan MAG Nisan özel kapak çekimi için kamera karşısına geçti.

Türkiye'yi ziyaret eden önemli devlet adamlarını, moda tasarımcılarını, sanatçıları evinde ağırlayan Demet Sabancı Çetindoğan"Yabancı misafirleri Türkiye'nin aydınlık ve umut vaad eden yüzleriyle bir araya getiriyoruz. Son olarak John Molkovich vev Orhan Pamuk uzun uzun sohbet etti ve büyük keyif aldılar. Bu çok önemli bir kazanım." dedi. Misafirlerine sunduğu geleneksel lezzetlerimizi ön plana çıkaran menüsünün sırlarını da MAG okurları için paylaştı.

DEMSA A.Ş'nin kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan; ailesini, kariyerini ve kendisi ile ilgili merak edilenleri MAG Nisan sayısında paylaştı. Her iyi ürünün bir hikayesinin olduğuna inanan başarılı iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan, modayı adım adım takip etmediğini fakat kaliteye önem verdiğini ve her iyi ürünün hikayesi olması gerektiğine inandığını belirtti.

Demet Sabancı Çetindoğan'ın kapak yıldızı olduğu MAG Nisan sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi yakından takip eden köşe yazarları ile www.magdergi.com.tr ,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Sabancı Çetindoğan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title