Haberler

Şaban'ın Hayalini Başkan Gerçekleştirdi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçirdiği trafik kazasının ardından yürüyemeyen 14 yaşındaki Şaban Kasap'ı Kirazlı'daki evinde ziyaret ederek kendisine akülü araç hediye etti.

Başkan Dündar'ın hediyesine çok sevinen Şaban, "En büyük isteğim, arkadaşlarımla birlikte dışarı çıkabilmekti. Bana bu imkanı sağladığı için Başkanıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Fevzi çakmak Caddesi'nde karşıdan karşıya geçerken trafik kazası geçiren ve uzun süre hastanede tedavi gören 14 yaşındaki Şaban Kasap, kazanın ardından bir daha yürüyemedi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, durumundan haberdar olduğu Şaban'ı, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner ile birlikte Kirazlı Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti. İki çocuk sahibi Ahmet ve Şehri Kasap çiftinin çocukları olan Şaban'ın durumu hakkında anne ve babasından bilgi alan Başkan Dündar, kendisini ziyarete gelen arkadaşlarının evden ayrılırken onlarla birlikte gidemediği için üzülüp ağladığını öğrendiği çocuğa sürpriz yaparak bir akülü araç hediye etti.

Tedavisi devam eden ve eski sağlığına kavuşma ihtimali bulunan Şaban'ın, bu süreçte arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirecek olmasının, en az onun kadar kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Geçirdiği talihsiz kazanın ardından ciddi bir tedavi süreci geçiren Şaban'ın yürüyemiyor olması, onu arkadaşlarından ayırmış. Bizler de, arkadaşları ile birlikte olabilmesini sağlamak için kendisine bir akülü araç hediye ettik. İnşallah bundan sonra abisi ve anne babasının yardımları ile sokağa çıkıp, arkadaşları olabilecek" dedi.

Çocuklarının Bursa'da Turgut Yılmazipek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda okuduğunu ve lise 1. sınıfa geçtiğini söyleyen baba Ahmet Kasap, kendilerini evlerinde ziyaret edip, çocuklarının hayalini gerçeğe dönüştüren Başkan Mustafa Dündar'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Halil Döner Ahmet Kasap Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title