Haberler

Şaban Dişli: "Halkımız Bu Oyunun Cevabını Sandıkta Verecek"

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, düzenlenen yemekte emekli hemşirelerle bir araya geldi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, düzenlenen yemekte emekli hemşirelerle bir araya geldi. Yemekte konuşan Dişli, "Bu oyun çok büyük. Halkımız bu oyunun cevabını sandıkta verecek" dedi.

Yemekte konuşan Başbakan Danışmanı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, ülkenin büyümesinden memnun olmayanların bin bir türlü oyunlarına şahit olduklarını ifade ederek, "Türkiye'yi aynı Ukrayna'da olduğu gibi parçalamak istediler. Ukrayna'nın kalbi olan Kırım'ı aldılar Rusya'ya bağladılar. Biz de Gezi olaylarıyla başlattıkları bu süreçte başarısız olmalarının tek sebebi Başbakan'ın Afrika'dan dönüşünde sabaha karşı hava alanında 500 bin kişi karşıladı. Bu insanları silah zoruyla olsa toplayamazsınız. Bu karşılama bir takım insanları korkuttu" diye konuştu.

Önümüzdeki seçimlerin Türkiye istikrarının devam ettirebilme seçimi olduğunu belirten Dişli, "Bu oyun çok büyük bir oyun. Eğer bu şekilde inanırsanız hepinize ayrı yük düşüyor. Sadece oyunuzun şekli değil vereceğiniz veya vermeyeceğiniz oydan da sorumlusunuz. Çocuğumuzun geleceği açısından oyunuzdan sorumlusunuz. Bu seçim yerel seçim değil. Zaten anketlere göre Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Adapazarı Belediye Başkanımız da değişmiyor. Bizim bu seçimlerde amacımız çok fazla oy alıp bu oyuncuların oyunlarını bir daha bozmak. Başbakanımız bu güne kadar bizleri hiç bir şekilde kandırmadı. Söz verdiği her şeyi yaptı ve yapamayacağı hiçbir şeyin de sözünü vermedi" dedi.

Sakarya'ya iki genel başkan geldiğini belirten Dişli, "İkisinin de ne kadar hazırlıksız olduğunu gördük. Hiç bu kadar hazırlıksız bir konuşma yapılır mı? Hiç olmazsa sen hazırlıksız geldin. Yanındakiler uyarsaydı. Bu miting alanının altında 7 yıldır otopark var diye. İkisinin de ne kadar hazırlıksız olduğunu gördük. Sakarya'ya bu kadar uzaklar. Biz 2023 hedeflerine emin adımlarla gittiğimiz bu yolda ne kadar engel varsa millet olarak biz cevabımızı sandıkta vereceğiz. Artık muhalefette milletin onlara tekrar mührü vermeyeceğini anladı. ya darbe yapacaklar ya da hile. Darbeyi denediler, başaramadılar. Artık son çare sandıkta hile yapacaklar. Ama milletimiz oyuna gelmez" diye konuştu.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, yaptığı konuşmada belediye başkanı olduğu dönemden bugüne yapılan projeleri anlatarak, "Her alanda yapmış olduğumuz projelere ilgiyle bakılıyor. Depremden sonra kurulan Yenikent bölgesinde, toplu konutlar yaptık. Bunun yanında gençlerimiz boş zamanlarını boşa harcamasın diye Karaman ve Maltepe'de bir spor kompleksini faaliyete geçirdik. Bu kompleksimiz Marmara'nın en iyi spor kompleksi olarak konuşuluyor. Birçok ilden proje için gelip görenler oluyor. Şehir merkezine yakın olan ve trafik sorununa sebep olan mahallelerde haftada bir gün kurulan semt pazarlarını tek tek kapalı hale getiriyoruz. Böylelikle hem bölge halkı hem de araç sürücüleri artık pazarın olduğu günlerde trafik sorunu yaşamıyor" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Dişli Adapazarı Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title