Haberler

Sabah Namazı ile Bayram Namazı Arasında "Ramazan Bayramı Özel Programı" Gerçekleştirildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kocatepe Camisinden dış görünüş- Bayram namazının tekbirlerle salavatlarla zikirlerle karşılanması Başkentte bayram namazı kılındı- Ankara'da vatandaşlar Ramazan Bayramı dolayısıyla camileri doldurdu- Camilerde bu bayram ilk kez sabah namazı ile bayram namazı arasında "Ramazan Bayramı Özel Programı" gerçekleştirildi Ankara'da vatandaşlar Ramazan Bayramı dolayısıyla camileri doldurdu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kocatepe Camisinden dış görünüş- Bayram namazının tekbirlerle salavatlarla zikirlerle karşılanması Başkentte bayram namazı kılındı- Ankara'da vatandaşlar Ramazan Bayramı dolayısıyla camileri doldurdu- Camilerde bu bayram ilk kez sabah namazı ile bayram namazı arasında "Ramazan Bayramı Özel Programı" gerçekleştirildi Ankara'da vatandaşlar Ramazan Bayramı dolayısıyla camileri doldurdu.Kocatepe Cami'ye çocuklarıyla gelen vatandaşlar, bayram sevincini birbirleriyle kucaklaşarak yaşadı. Diyanet İşleri Başkanlığı genelgesi doğrultusunda, Ramazan Bayramı'nın manevi atmosferinden vatandaşların gereği gibi istifadesine ve bu kutlu günlerin neşe, coşku ve huzurunun Türkiye genelinde teneffüs edilebilmesine katkı sağlamak amacıyla bu yıl ilk defa sabah namazı ile bayram namazı arasında "Ramazan Bayramı Özel Programı" düzenlendi.Program kapsamında, vatandaşlar, bayram namazını, tekbirlerle, salavatlarla, zikirlerle karşıladı. Sabah namazından önce Yasin-i Şerif, sabah namazının ardından da bayram namazına kadar ayetler okundu. Vaaz, tesbihat ve duaların ardından bayram namazı kılındı.Öte yandan çeşitli ülkelerden gelen Müslümanlar da bayram neşesine Kocatepe Cami'de ortak oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Ramazan Bayramı Kocatepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title