Haberler

Sabah Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı Erzurumda Gündemi Değerlendirdi

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Rasim Ozan'la Gündeme Dair' programına katıldı.

Müceldili Konağı'nda düzenlenen programda Kütahyalı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da yapılan saldırıyı kınadı. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, üniversite öğrencilerinin sorularını da cevaplandırdı.

Kütahyalı, "Bu ülkede demokratik yollardan seçilmemiş kişiler varsa bunlar dışlanacaklar. Çünkü kendilerini bu topraklardan hissetmiyorlarsa yapacak bir şey yok. AK Parti 12 yıldır iktidarda. Biz bu ülkenin asli unsuruyuz. Artık Türkiye'de hiç kimse 2. sınıf insan olmayacak. Medya, gazetede bunun böyle olmadığını gösteriyor. Yeni Türkiye inşa edilirken bir sağlam irade olması gerekir. Yatak odasına kamera koyma, dünyaya yayma gibi mesele 4-5 aydır var. Türk Cumhuriyetinde geçmişte yapılanlara bakılırsa 4-5 günde herkes toplanır. Elbette başkanlığın kayıtlarını dinleyip yaymak vatana ihanettir. Bunları yapanlarla devlet her zaman uğraşır. " dedi.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN YAŞADIĞI SÜRECE TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ SİYASİ ADAMI OLACAKTIR"

Rasim Ozan Kütahyalı, "Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık bir koltuktur. Bu koltuğa gücü millet verir. Recep Tayyip Erdoğan'ın gücü milletten gelir. Gücünü toplumdan milletten aldı. Recep Tayyip Erdoğan yaşadığı sürece Türkiye'nin en önemli siyasi adamı olacaktır. Yaşadığı sürede gücü azalmaz. Başbakana o kadar güven var ki AKP değil, Recep Tayyip Erdoğan adında parti kurulsa AKP değil, Recep Tayyip Erdoğan partisi kazanır." şeklinde konuştu.

"ERZURUM ÖNÜMÜZDE Kİ DÖNEM BAŞBAKAN BİLE ÇIKARABİLİR"

Erzurum'u başarısından dolayı taktir eden Kütahyalı, "Erzurum önümüzde ki dönem başbakan bile çıkarabilir. Erzurum'dan başbakan çıkma ihtimali var. Erzurumlu Bakanımız Efkan Ala büyük bir başarı gösterdi." diye konuştu.

Soru - cevap bölümünün ardından televizyoncu - yazar Rasim Ozan Kütahyalı Erzurum'dan ayrıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Rasim Ozan Kütahyalı Sabah Gazetesi Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title