Haberler

Tümer: Show TV'nin "Verdik" Dediği 3.7 Milyon TL'yi Almadım

Güncelleme:

Ciner'e satılan Show TV'den 3.7 milyon aldığı kayıtlarda görünen Saba Tümer, "Parayı ben almadım" dedi. Kimin aldığı ise belirsiz...

TMSF’nin, ihalesiz olarak 402 milyon dolara Ciner Grubu’na sattığı Show TV ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Show TV’nin satışına şimdi de “Bayan Kahkaha” gölgesi düştü.

"SABA TÜMER'E 3.7 MİLYON ÖDEME YAPILDI" BİLGİSİ

Ciner Grubu’nun, kanalın satış bedelinden düştüğü 305 milyon dolarlık “borç listesinde”, Saba Tümer’e 3.7 milyon liralık ödeme yapıldığı bilgisi yer aldı. Ancak, Saba Tümer kendisine hiçbir ödeme yapılmadığını söyledi. Dolayısıyla, listede yer alan Saba Tümer’e yapılan ödemenin fiktif olduğu ortaya çıktı. Bu durum, Show TV’nin satışına yönelik soru işaretlerini artırdı.

TMSF, BORÇLARI NEDENİYLE EL KOYDU

TMSF, Çukurova Grubu’nun İnterbank’tan kaynaklanan borçları nedeniyle Show TV’ye geçen mayısta el koydu. Kanal jet hızıyla, el konulmasından yaklaşık 15 gün sonra, Ciner Grubu’na ihalesiz olarak 402 milyon dolara satıldı. Ancak Ciner, TMSF’ye bu kadar ödeme yapmadı. Kanalın 305 milyon dolarlık borcunu üstlenen Ciner, TMSF’ye ise sadece 97 milyon dolarlık bir ödeme yaptı. Geri kalan 305 milyon dolarlık borç ise TMSF’ye sunularak ödendiği belirtildi.

SABA TÜMER'E YAPILAN ÖDEMEDE SÜRPRİZ GELİŞME

Listede, TV8’in patronu Acun Ilıcalı başta olmak üzere, birçok yapım şirketine ödeme yapıldığına yönelik bilgiler yer alıyor. Listede, sürpriz olarak Show TV’de el konulmadan önce program yapan ve kamuoyunda bayan kahkaha olarak bilinen Saba Tümer’e de 3.7 milyon liralık bir ödeme yapıldığına yönelik not yer aldı.

"PARAYI ALMADIM"

Taraf’ın daha önce sayfalarına taşıdığı Saba Tümer’e yapıldığı öne sürülen 3.7 milyon liralık ödeme ile ilgili sürpriz bir gelişme oldu. Söz konusu parayı Tümer’in almadığı ortaya çıktı. Saba Tümer de, konuyla ilgili olarak Taraf’a yaptığı açıklamada, kanala el konulma aşamasında sözleşmesinin de sonuna geldiğini hatırlatarak; dolayısıyla bir tazminat hakkının olmadığını ve kanaldan ayrılmasının ardından da kendisine bir ödeme yapılmadığını söyledi. Saba Tümer, TMSF ve Ciner Grubu arasında hazırlandığı öne sürülen listeden de haberi olmadığını bildirdi. 

Seçimler öncesinde yayınlanan Başbakan Erdoğan ile Ciner Grubu üst düzey yöneticisi Fatih Saraç arasında geçtiği öne sürülen ses kaydında ise, Başbakan Erdoğan; Saba Tümer ile Yaşar Nuri Öztürk’ün programını eleştirmişti. Hatta ses kaydında, Fatih Saraç’ın, “gereğini yapacağım efendim” şeklindeki sözleri uzun süre tartışma konusu olmuştu. Bu süreçte, Saba Tümer’in programı yayından kaldırıldı. (Kaynak: Taraf)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fatih Saraç Saba Tümer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500

Yorumlar (7)

serkanermanogur@hotmail.de:

akpli birine yagma edilmis besbelli ne ülke ya dolandiricilik bir numara

15
13
yanıtYanıtla
ERHANerhan_16.bjk@hotmail.com:

KES LAN IHALELER AÇIK USULDE YAPILIYOR GIRIP PARAYI VERIP ALAYDIN YAĞAN YAĞMURDAN AKPYİ SUÇLUYOSUNUZ

yanıt0
yanıt0
erhan,aermanogur@hotmail.de:

beni konusturma yagmalanan daha bircok sey var bes kurus ödemeden mal sahibi olmus baskasinin malinin üzerine oturmus nedense hepside akpli dogu karadenizli özellikle rizeli, baska kimseye firsat verilmez zatende kimse bukadar haramzade olamaz.

yanıt0
yanıt0
serkanermanogur@hotmail.de:

hukümetin yaptigi yolsuzluktan babamimi suclayim, babam zaten böyle haksizlik yapmaz yapsada ben onada karsi cikarim, siz dogruya dogru yanlisa yanlis demeyi dürüst olmayi ögrenin.

yanıt0
yanıt0
Aksakalexportmetin@hotmail.com:

Cok gulen saba, bundan sonra cok aglar.. Evrak ustunde feci kazik yemis..

20
1
yanıtYanıtla
serhatserhatword@gmail.com:

Ya arkadaş bu paralari hak edecek ne yapiyor bunlar anlamis degilim

7
0
yanıtYanıtla
FARUKfenerliahmetfenerli@hotmail.com:

SELAM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title