Haberler

Saba Tümer: Mayoyla Görüntülenmekten Korkmuyorum

Güncelleme:

Saba Tümer, programına katılan ünlü isimler ile akşam yemeği yedi. Mekan çıkışı magazin basını ile karşılaşan güzel sunucu, muhabirlerin sorularına yanıtladı.

'Oyuna Geldik' programının güzel sunucusu Saba Tümer, sanatçı arkadaşları ile geldiği Arnavutköy'de görüntülendi. Mekan çıkışı keyifli sohbetin gerçekleştiği gecede güzel sunucu gazetecilere "Benim programa gelin, sizinle çok keyifli bir iş çıkarırız, siz de bana karşılığında dedikodu verirsiniz. Hem buna gıybet denmez bilgi alışverişi denir." diyerek kahkahayı bastı.

BELKİ AYNI MASADAYDIK

Sohbet esnasında sunucunun yanına çiçekçinin gelmesi ile de olanlar oldu. "Bana kimse gül almıyor!" diyerek tatlı bir serzenişte bulunan Tümer, 30 yıllık arkadaşım dediği Murat Başoğlu'na da taş attı. Tümer'in sözlerini duyan Başoğlu ise 100 TL vererek hem eşine hem de Tümer'e gül almayı ihmal etmedi. Yaşanan bu hadisenin ardından konu Tümer'in aşk hayatına gelince Tümer yine yaptı yapacağını. "Benim belki sevgilim var ama siz çekemiyorsunuz, belki de aynı masadaydık." demesi herkesi şaşkına çevirdi.

BU YAZ ÇEŞME'DEYİM

Yaz aylarını yaklaşmasının ardından tatil için Çeşme'yi seçeceğini açıklayan Tümer, "Bu sene de Çeşme'de güneşi hissedeceğim. Benim mayoyla görüntülenme gibi korkum da yok fiziğim gayet yerinde ama o şekilde fotoğraflarımın çıkmasından da hoşlanmıyorum." dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Başoğlu Saba Tümer Arnavutköy Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

ali d.:

helal olsun gerçekten saba hanım bu memleket için çok önemli bir şahsiyet olmassa olmazı hiç korkarmı tebrik ederim bu önemli bilgiyi verene bu bilgiyi aldım çok rahatladım bu gece artık rahat uyurum günlerdir düşünüyordum acaba saba tümer mayolu görünmekten korkarmı korkmazmı diye artık rahatım korkmuyormuş

5
0
yanıtYanıtla
AVUSTRALYADAN SEVGILERLE:

BU KADAR GUZEL BIR KADIN NASIL ASKSIZ KALIR TURKIYEDE ERKEK KITLIGIMI BASLADI ILK UCAKLA ANAVATANA DONUYORUM AVLANACAK COK CEYLAN VAR ANLASILAN

0
2
yanıtYanıtla
CAKMA MHPLI:

HADI HADI KORKUSU YOKMUSDA FIZIGI YERIDEMISDE GIY BIKININI ONA BIZ TURK ERKEKLERI KARAR VERELIM

1
1
yanıtYanıtla
MAGARA CUMHURIYETI:

acaıp ınsanlar var

0
1
yanıtYanıtla
gs 31 baba:

gıysen ne olur gıymesen ne olur ahın gıtmıs vahın kalmıs

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title