Haberler

Saba Tümer'den Sette Şen Kahkahalar Yükseliyor!

Güncelleme:

"Polis Akademisi Alaturka"da sürprizler bitmiyor.

Saba Tümer'den sürpriz var! Şen kahkahalarıyla tüm Türkiye'yi neşeye boğan başarılı sunucu, Yolanthe Cabau ve Mehmet Ali Erbil'in başrollerinde bir araya geldiği "Polis Akademisi Alaturka"da! Gülen yüzüne alışık olduğumuz güzel sunucu, Psikolog Güzin karakterine hayat verdiği filmde aşırı duygusal ve merhametli halleriyle dikkat çekiyor.

Kahkahalarıyla tüm Türkiye'yi gülümseten Saba Tümer'in de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmde Tümer, kendine son derece yakışan polis kostümleri, duygusal halleri ve oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

Polislik mesleğine uygun olmayan bir grup gencin, akademiye kabulleriyle başlayan eğlenceli, bol gülmeli ve macera dolu serüvenlerini anlatan filmde başarılı sunucu Saba Tümer, Psikolog Güzin karakterine hayat veriyor. Aşırı derecede duygusal ve merhametli bir kadın olan Güzin, başta hocalar olmak üzere herkesin dertleriyle kendisini yiyip bitirir... Güzin, öğrencilerin dertleriyle o kadar meşguldür ki, çocukların en büyük derdinin, onun bu ilgi ve alakası olduğunun farkında değildir...

Aydın Film'in yapımcılığını, Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Kemal Kenan Ergen'in kaleme aldığı "Polis Akademisi Alaturka" eğlenceli, sürprizlerle dolu sahneleri ve yüksek temposuyla 30 Ocak'ta sinemaseverler tarafından izlenebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ali Erbil Saba Tümer Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title