Haberler

"Saba'nın Yayı Bozulmuş"

Aqua Florya, birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği 'Renkli Sohbetler'in üçüncüsünü 26 Mart Salı günü, magazin dünyasının eğlenceli sunucusu Elif Güvendik Narman ve ünlü astrolog Filiz Özkol ile gerçekleştirdi.

Aqua Florya ziyaretçileriyle kültür, medya ve sanat dünyasındaki kadının yerini paylaşan Elif Güvendik Narman'a, burçlara dair tüm merak edilenleri ve burçların hayatları nasıl yönlendirdiğini paylaşan Filiz Özkol eşlik etti.

Elif Güvendik Nayman'ın şarkıları eşliğinde başlayan keyifli etkinlikte Nayman "Hareketli şarkıları söylemeyi seviyorum. Evliliğimde çok mutluyum herkese evlenmeyi tavsiye ediyorum. Hem iş hem ev hayatım devam ediyor. Bol bol spor ve popüler "Karatay Diyeti" ile zayıfladım." dedi.

Burçların hayatları nasıl yönlendirdiğini anlatan Filiz Özkol, "Yükselen burç, insanların fiziksel görüntüsünü ve dış görünüşünü etkiler. Kişilerin karakterlerini ise Ay burcu belirler, Güneş burcu ise iç dünyalarını belirginleştirir. Yükselen burç ile kişi yansır. İyi bir astrolog her şeyi bilmek zorundadır." dedi. Özkol, Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal'ın 2. çocuğunun doğumuna girmeden kendisini aradığını Aqua Florya ziyaretçileri ile ilk defa paylaşarak "Emina doğum sırasında sürekli beni aradı. Doğum anında devamlı saate bakıp kendisine bilgi verdim, bu durumdan da doktoru çok rahatsız olmuş." dedi.

Burçlar hakkında bilgi veren Filiz Özkol'un "Yay burçları çok güler, Saba Tümer de yaydır." sözü üzerine Elif Güvendik Nayman'ın "O zaman Saba'nın yayı bozulmuş." açıklaması ziyaretçileri güldürdü. Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ'u birbirlerine hiç yakışmadığını ifade eden Elif Güvendik Nayman, "Bence Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ ayrılmalı" diyerek fikirlerini belirtti. Etkinlik Nayman'ın söylediği şarkılarla sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elif Güvendik Saba Tümer Azra Akın Narman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title