Haberler

SaatveSaat'ten Öğretmenlere Özel Kampanya

Güncelleme:

SaatveSaat Öğretmenler için özel bir kampanya düzenledi.

Uluslararası birçok markayı bünyesinde barındıran ve 5 yıldan beri ADA AVM'de, üç yıldır da Serdivan AVM'de hizmet veren Türkiye'nin saatçisi SaatveSaat; tüm öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel bir kampanya düzenledi.

Sakarya'daki öğretmenlere özel

Saat sektöründe öncü kimliği ile dikkat çeken Türkiye'nin saatçisi SaatveSaat; Sakarya'daki ADA AVM ve Serdivan AVM'de ki mağazalarında 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne medeniyle tüm öğretmenler için özel indirimler sağlıyor. 22-25 Kasım 2012 tarihleri arasında tüm sezon ürünlerinde nakit ödemelerde % 20 indirim fırsatı sunan SaatveSaat; ayrıca yılın her döneminde de %50'ye varan indirime sahip onlarca markaya ait yüzlerce ürünü de ulaşmayı sağlıyor. Bünyesinde; "Tissot, Emporio, Armani, GC, Fossil, Diesel, Hugo Boss, Esprit, Michael Kors, Guess, DKNY, Escape, Cerruti" Dünyaca ünlü otuza yakin marka SaatveSaat mağazalarında ziyaretçilerini bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serdivan Sakarya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title