Haberler

Saatcı Göcek'te Yerinde Tespitler Yaptı

Güncelleme:

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Göcek beldesindeki mesaisinde bölgede incelemelerde bulundu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Göcek beldesindeki mesaisinde bölgede incelemelerde bulundu.

Göcek'li vatandaşların halk plajı isteği üzerine harekete geçen Saatcı, birçok bölgeyi yerinde inceledi. Gelecek turizm sezonu öncesi Göcek'te yapılması gereken çalışmalarla ilgili bilgiler alan Saatcı, Göcek mesaini arazide tamamladı. Fethiye Belediyesi ekiplerinin Göcek'te bisiklet yoluyla ilgili çalışmalara başladığı da görüldü. Peyzaj olarak yaz sezonuna hızlı bir şekilde hazırlanan Göcek'te özellikle sahil bandındaki peyzaj çalışmaları hızla tamamlandı. Saatcı arazi gezisi boyunca esnaflarla da görüştü.

Arazi gezisi sonrası değerlendirmede bulunan ve her hafta Göcek'e geldiğini ifade eden Başkan Behçet Saatcı,"Hem sektör temsilcileri hem de Göcek'in kanaat önderleriyle birlikte Göcek'te bir değerlendirme yapıyoruz. Bu sezon çok da fazla bir şey yapma şansımız yok. Yaptığımız üç işten dolayı memnuniyet var. Bir tanesi disiplin, biri temizlik diğeri ise peyzaj. Bu bile Göcek için büyük artı olmuş. Ama bize göre hiç bir şey yapılmadı. Önümüzdeki sezonu şimdiden planlamak zorundayız çünkü bu bölgeler Koruma Genel Müdürlüğü'ne ait bölgeler. İzinlerinin alınması gerekiyor. Mimar Mustafa kardeşimle şimdiden neler yapacağımızı değerlendirdik. İlgili müdür arkadaşlarla koordinasyon sağlayarak, önce projelendirip ardından izinleri alacaklar. Çünkü 2014'ün Kasım'ında bizim düğmeye basmamız gerekiyor. Çünkü bizim turizm penceremiz dediğimiz Göcek'te çalışmaları hayata geçirmemiz gerekiyor. Bu anlamda arkadaşlarla çalışma yaptık. Katkılarından dolayı hem Salim'e hem Ramazan'a teşekkür ediyorum. Göcek gerçekten yaşamaktan keyif alınan bir turizm beldesine dönüşecek" ifadelerini kullandı.

Başkan Saatcı, aynı zamanda Çavuş Şevki Yorulmaz'ı da evinde ziyaret etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Belediyesi Behçet Saatcı Göcek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title