Haberler

" Saat 01:55 " adlı tiyatro seyircisiyle buluştu.

Güncelleme:

Şirin Gedikli'nin yazdığı, Ali Yaylı'nın yönettiği oyuncular Hakan Bilgin ve Ayça İnci'nin oynadığı müziklerini Gökhan Şen'in hazırladığı ve dekoru Hakan Aysel'in yaptığı " Saat 01:55 " adlı tiyatro oyunun galası geçtiğimiz akşam Duru tiyatroda yapıldı.

Gecede Ayça İnci'yi kardeşi Ayçin İnci yalnız bırakmadı.

Tiyatronun Konusu şöyle;

"Akşam için herşey hazır. Güzel bir masa, yanan mumlar, çiçekler, enfes yemekler... Sayın Masa, bugünün en iyi sırdaşı olmaya hazırlanıyordu!

Evliliklerinde birçok problem yaşayan Şinaz ve Ferudun çifti bir yandan güzel bir akşam yemeği yerken diğer yandan ise durumlarını gözden geçirme kararı almışlardır. Bu özellikle Şinaz için kaçırılmayacak bir fırsattır. Kocasının ilgisizliğinden bunalan Şinaz, tüm hünerlerini sergileyerek Ferudun'a büyük bir ders verme niyetindedir. Fakat unuttuğu bir şey vardır, o masa sıradan bir yemek için hazırlanmamıştır. Akrep ile yelkovan birbiriyle yarış ederken zaman yine hiç ummadıkları anda onlara büyük sürprizler hazırlayacaktır."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayçin İnci Ayça İnci Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title