Haberler

Saadet Partisi Tural'la Devam?

Saadet Partisi (SP) Demre ilçe kongresi yapıldı.

Saadet Partisi (SP) Demre ilçe kongresi yapıldı. Kongrede ilçe başkanlığına mevcut başkan Nuri Tural seçildi.

Saadet Partisi Demre parti binasında gerçekleşen kongre salt çoğunluğun sağlanması ve gündeminin okunmasıyla başladı. Saygı durulu ve İstiklal Marşı ile devam eden kongre Saadet Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Hasan Gürdal'ın önderliğinde gerçekleşti.

200 delegenin katıldığı seçim öncesi bir konuşma yapan Saadet Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Hasan Gürdal, ""Biz Antalya merkez ve 19 ilçede başkan adaylarımız ve teşkilatlarımız olarak seçimlere hazırız. Menfaat ve rant merkezli bir siyaset anlayışına karşıyız. Amacımız Allah'ın rızasıdır. Siyaset yaparken de hizmet ederken de insanımızın hem dünya hem ahiret saadeti için çalışıyoruz. Biz inanıyoruz ki Allah bize yardım eder ve kendi rızası için yapılan hiç bir gayreti zayi etmez." dedi.

Konuşmasını AK Parti ve muhalefete yüklenerek sürdüren Gürdal, "Malum taraflar arasında bir kavga var. İkisi de belden aşağı vuruyor biri bizden olun diğeri bizden olun diyor, biz iki taraftan da değiliz biz milli görüşten yanayız. Paralel devlet vardı da 11 yıldır neredeydin? Bunlar dış mihrakların işi diyorsun halka. Peki soruyoruz sana seni iktidara getiren de bu dış mihraklar değil miydi? Biz Ergenekon ve Balyoz sanıkları gibi yeniden yargılanmak istemiyoruz, biz iade-i itibar istiyoruz. Ne yaptıysanız beraber yaptınız bunu saklamanızın allah katında yeri yoktur. Ortada bir yolsuzluk varsa bunu kulluk bilinciyle görmeli ve gereğini yapmalısın, yapamıyorsan da o koltuğu bırakmalısın" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçime tek listeyle katılan Mevcut Başkan Nuri Tural 200 delegenin 150 oyunu alarak yeniden ilçe başkanı seçildi. Tural, kendisini tekrar bu göreve laik gören delegelere teşekkür ettiğini söyledi.

Seçimde; Nasuh Kaya, Ahmet Babacan, M. Fatih Tural, Yusuf Kıtır, İbrahim Doğan, Mustafa Yıldız, Hakan Şekerci, Ahmet Akça, Muhammet Tural, Süleyman Açıkgöz yönetim kurulu üyeliklerine, Nuri Tural, Ahmet Babacan, Abdurrahman Tural ve Musa Kıtır'da il delegeliklerine getirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Demre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title