Haberler

Saadet Partisi Osmaniye İl Divan Toplantısı

Saadet Partisi Osmaniye İl divan Toplantısı yapıldı.

Saadet Partisi Osmaniye İl divan Toplantısı yapıldı. İl binasında yapılan toplantıda Osmaniye merkez, ilçe ve beldelerin belediye başkan adayları da tanıtıldı.

Kur'an-ı Kerim'in okunması ile başlayan toplantıda Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Çiçek açılış konuşmasında il divan toplantısının hayırlı olmasını diledi. Toplantıya katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Töngüş ise yaptığı konuşmada ülke gündemini değerlendirdi. Töngüş, "Son günlerde Arap Baharı ile yaşanan sıkıntılar bölgemizde de yaşanmaya başladı. Suriye ve ülkemizi de içine alan bir takım sıkıntılı günler yaşanıyor. Suriye meselesi ile ilgili olarak '3 ayda bu iş biter' diyerek Türkiye'nin sırtını sıvazlayanlar, bugün maalesef ülkemizi bu sıkıntı ile baş başa bıraktılar. Son günlerde Suriye'de yaşanan vahşeti anlatan fotoğrafların ortaya çıkması bu durumun vehametini ortaya koymaktadır. Batı ve ABD ise buna seyirci kalmaktadır. Onların tek varsa yoksası İsrail'in güvenliğidir. Türkiye artık bu politikasından vazgeçmelidir" dedi.

Hükümetin ekonomi politikasını da eleştiren Töngüş, "Türkiye'de devalüasyon oldu. Üretim yapmayan, istihdam yapmayan bir ülkenin geleceği nokta budur. Hükümetin ekonomi politikası iflas etmiştir. Milletimizin artık bu gerçekleri görüp, Milli Görüş çatısı altında kenetlenmesi gerekmektedir. Önümüzdeki yerel seçimlerde de Milli Görüş'ü desteklemelidir" diye konuştu.

Töngüş konuşmasının ardından Osmaniye'deki belediye başkan adaylarını tanıttı. Buna göre Osmaniye merkezde belediye başkan adayı eski il başkanı Osman Eroğlu, Düziçi ilçesinde Murat Ağca, Atalan beldesinde Umut Avan, Böcekli beldesinde Mustafa Geçit, Kadirli ilçesinde Halil İbrahim Çuhadar, Sumbas ilçesinde ise Hasan Salık belediye başkan adayı oldular.

Belediye başkan adaylarının tanıtımının ardından Osman Eroğlu ve Saadet Partisi GİK Üyesi Yakup Budak birer konuşma yaptılar. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmaniye Türkiye Suriye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

GONZALESgonzales333333@gmail.com:

NE İŞİNİZ VAR SAADET PARTİSİNDE ÇABUK GEÇİN MHP YE SAADET SANKİ BAŞAMI GELECEK HEMŞERİNİZE VERİN OYU.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title