Haberler

Saadet Partisi'nin Başına Fatih Erbakan Geçiyor

Güncelleme:

30 Mart yerel seçimlerinde umduğu çıkışı yakalayamayan Saadet Partisi'nde genel başkanlık için Fatih Erbakan'ın ismi konuşuluyor.

4 Mayıs Pazar günü kongreye gitme kararı alan Saadet Partisi'nde genel başkan Prof.Dr. Mustafa Kamalak'ın karşısına Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın çıkacağı iddia edildi.

ADAYLIĞINI 23 NİSAN'DA AÇIKLAYACAK İDDİASI

İddiaya göre Fatih Erbakan 23 Nisan Çarşamba günü Saadet Partisi Genel Kurulu'nda genel başkanlığa aday olacağını açıklayacak.

MUSTAFA KAMALAK BELİRSİZ

Ağustos 2014'te yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi ve Haziran 2015'te yapılacak milletvekili genel seçimlerine güçlü hazırlanmak isteyen Saadet Partisi'nde Mustafa Kamalak'ın yeniden aday olup olmayacağı ise henüz netleşmedi.

YEREL SEÇİMLERDE 2.8 ALMIŞLARDI

Mustafa Kamalak, 30 Mart yerel seçimlerinde partisinin almış olduğu 2.8'lik oy oranının küçümsenemeyecek bir başarı olduğuna dikkat çekmişti. Kamalak seçim sonuçlarını "2011 genel seçimlerindeki 1.2 oranındaki oy dikkate alındığında, partimizin 3 yıl gibi kısa bir sürede yüzde 150’lik bir oy artışı gerçekleştirdiği görülecektir. Elde edilen bu başarı asla küçümsenemez." sözleriyle değerlendirmişti.

 

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Necmettin Erbakan Mustafa Kamalak Politika Haberler

500

Yorumlar (31)

KARAKALEMBLACKPENCIL@hotmail.com:

AKP YE GECIN .. AKP YE GECIN KURTULUN

15
19
yanıtYanıtla
Hakanzorbey@hotmail.com:

Saadet partisinin resmen bittiginin resmidir. Partiye yillarini vermis emektarlardan kimse kalmadi ki dunki cocuk Fatih partinin basina geciyor. Babasinin soyadini tasimasa kim yuzune bakar? Ne yapmis ne etmis? Parayla universitelerde okuyup yalandan doktora cekmek disinda. Ne vasfi var ne fikriyat uretmis? AKP nin ekmegine daha fazla yag suruyorsunuz.

8
11
yanıtYanıtla
refzorbey@hotmail.com:

Fatih Erbakan a oyuncagini verin oynasin Hoca'nin emanatine boyle sahip cikin sonrada milli gorus diye ortalarda gezin.

yanıt0
yanıt0
ömer şahpazsozumu_kesme@hotmail.com:

ŞU YORUMLARDA YAZILANLAR SAADET PARTİSİNİ ÇEKEMEYEN ACİZ İNSANLAR TOPLULUĞU ÇÜNKÜ EN DÜRST PARTİ SAADET PARTİSİDİR İFTİRA ATANLARDA ATTIKLARI İFTİRANIN KANITINIDA GÖSTERSİNLER LAFLA OLMUYOR

8
10
yanıtYanıtla
1071Kutup622@mynet.com:

DAHA BİRŞEY OLMAZ / KORKUP KAÇANLARIN ÇOCUKLARINA OY VERİLMEZ....

5
11
yanıtYanıtla
aydinaydinzengin06@hotmail.com:

O da başaramaz AKP'ye gecin

5
11
yanıtYanıtla
ömersozumu_kesme@hotmail.com:

patlayacak ampüle niye gicelim

yanıt0
yanıt0
SAADET GÜNEŞİkaramanli85330@gmail.com:

PATLAYAN KİM GÖRDK AMA HELAL OLSUN SİZDEKİ AZİME HALA IKTIDAR OLACAKSINIZ SANIYORSUNUZ YA TEBRİKLER BU UZUN YOLDA BASARILAR SAADET GÜNEŞİ

yanıt0
yanıt0
Abdi Akabdiak@gmail.com:

Numan Kurtulmuş'a sahip çıksaydınız şimdi iktidar alternatifi idiniz. Kamalaktan da F. Erbakan dan da partiye bir hayır gelmez.

4
11
yanıtYanıtla
bymilliemnyt.net.tr@hotmail.com:

Senin Numan dediğin adam,hani şu Harun gibi gelip Karun gibi gitmeyeceğim diyen şahısmı?AKP nin dümenine Saadet Partisinden su taşıyan garip,Şimdi görevini yapmanın verdiği rahatlıkla Tayyib ERDOĞAN ın köşke çıkışınımı sanıyorsun yokbe arkadaş sen iyi araştır sahip çıkma ne kelime Partiyi emrine verdiler ama o AKP den emir almayı yeğledi.

yanıt0
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title