Haberler

Saadet Partisi'nden Fatsa Belediye Başkanı Anlayan'a Ziyaret

Güncelleme:

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel İlhan ve beraberindekiler, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ı ziyaret etti.

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel İlhan, Fatsa Belediye Başkan Adayı Abdullah İstikbal ve İlçe Başkanı İsmail Koçan, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ı makamında ziyaret etti.

Seçim çalışmalarında başarılar dileyen Saadet Partisi teşkilatına Başkan Anlayan da ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ziyarette ilk konuşmayı yapan Veysel İlhan, hizmet yapmak adına yola çıktıklarını belirterek, "Bu vesileyle gittiğimiz her yerde bütün siyasi partileri ne düşman ne rakip görüyoruz. Hizmet yarışında bayrağı teslim almaya hevesli gönül erleriyiz" dedi.

"İFTİRALARA CEVAP VERMİYORUZ, İŞİMİZE BAKIYORUZ"

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise Saadet Partisi mensuplarına başarılar dileyerek, "Yeni bir süreci birlikte yaşıyoruz. Seçim süreci Türkiye'de her zaman hareketli ve heyecanlı olmuştur. Sonuçta insanlar kendisine hizmet edecek insanı seçmenin heyecanıyla bunu hep beraber sokakta birbirleriyle paylaşıyorlar. Bu manada bizlerde hem yaptıklarımızı anlatarak hem de yapacaklarımızı anlatarak yine vatandaşlarımızın gönlüne hitap etmeye çalışıyoruz. Tüm mesele kırmadan dökmeden, yarın da yüz yüze bakacağınızı, yine kol kola gezeceğimizi hesap ederek bu süreci öyle götürmektir. Yoksa sadece karalayarak, sadece dedikodu, iddia, hatta iftiralara varana kadar yapılan kampanyalar bizi hep üzmüştür. Biz elimizden geldiğince onlara dahi cevap vermeden kendi işimize bakmaya çalışıyoruz. Biz de dostluk muhabbet içersinde 10 senedir yapmış olduğumuz, yapmaya çalıştığımız hizmetleri anlatarak yeni dönemde neleri nasıl yapacağımızı yine dostluk ve kardeşlik içerisinde anlatacağız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title