Haberler

Saadet Partisi'nden Aday Tanıtım Toplantısı

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanlığı düzenlediği program ile aday tanıtımı yaptı.

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanlığı düzenlediği program ile aday tanıtımı yaptı.

Bir otelde gerçekleştirilen aday tanıtım programı, Van İl Başkanlığı Özay İlhan'ın açılış konuşmasını yapması ile başladı. Türkiye'de 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra 4 siyasi partinin 550 milletvekili ile bir hükümet kuramadığını ifade eden İlhan, seçimlerin üzerinden 4 ay geçmeden yeni bir seçim ile karşı karşıya olduklarını belirtti. İlhan, "Ülkemizin bütün kaynaklarını heba etmekten başka işi olmayanlar, 13 yıllık iktidarları neticesinde 250 vekil ile diğer siyasi partilerle anlaşıp bir hükümet kurmayanlar, bugün tek başına iktidar derdine düşmüş. Ülkenin diğer 3 siyasi partisi de hiçbir şekilde ne AK Parti ile ne de kendi aralarında bir araya gelerek hükümet kuramamışlardır. Kendi siyasi partilerini yönetemeyenler, hükümet kuramayanlar, bu ülkeye hiçbir zaman hiçbir şey katamayacaklardır. Ancak borçlarımızın üzerine borç, gözyaşlarımızın üzerine gözyaşı ekleyecekler. Geldiğimiz noktada 4 siyasi parti hiçbir şekilde utanmadan sıkılmadan yine milletimizin önündedir. Bu 4 siyasi partiye karşı da yine Saadet Partisi dimdik bir şekilde ve her şeye, herkese rağmen yeniden büyük Türkiye'yi ve yeni bir dünya kurmak için mücadelesine devam etmektedir" dedi.

Saadet Partisi'nin 1'inci sıra adayı Fettullah Erbaş'ın da Saadet Partisi'nin Van'da yaptığı hizmetlerden bahsetmesinin ardından sırasıyla diğer adayların da birer konuşma yapmasıyla tanıtım toplantısı sona erdi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özay İlhan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title